Useat lapsi- ja nuorisokuorot mukana Raskasta Joulua -konserteissa

15-vuotisjuhlaansa viettävä Raskasta Joulua -kiertue palaa komeampana kuin koskaan. Luvassa on täysin uudistettu show, jossa on mukana myös joka paikkakunnan oma lapsi- tai nuorisokuoro. Suositulle kiertueelle on myyty jo yli 30 000 lippua, ja kiertueen konserteista kolme on loppuunmyyty. Juhlavuoden kaksiosainen konserttielämys pitää sisällään kappaleita koko Raskasta Joulua -historian ajalta. Visuaalisesti vaikuttavan show’n ensimmäinen puoli on tarinallinen, ja toisella puolikkaalla rokataan tukka putkella. Uudistetun show’n ovat suunnitelleet Raskasta Joulua -konseptin kehittänyt Erkka Korhonen yhdessä nykysirkusta, tanssia, teatteria, oopperaa ja spektaakkeleita ohjanneen ja koreografioineen Minna Vainikaisen kanssa.

Osana uudistettua show’ta on joka paikkakunnalla mukana myös paikallinen lapsi- tai nuorisokuoro. Helsingin Hartwall Arenalla esiintyy 30-henkinen Helsingin konservatorion nuoret laulajat. Kyseessä on ensimmäinen kerta Raskasta Joulua -historiassa, kun kiertueella on mukana iso kuoro. Raskaassa hengessä toki.

Hyvinkäältä marraskuun 15. päivä käynnistyvä Raskasta Joulua -kiertue päättyy Tampereen Pakkahuoneella 21. päivä joulukuuta järjestettävään keskiyön keikkaan. Katso kiertueen paikkakunnat solisteineen täältä.

RASKASTA JOULUA

14.12. Hartwall Arena, Helsinki

Marko Hietala (Nightwish, Tarot), Floor Jansen (Nightwish), Ilja Jalkanen, Elize Ryd (Amaranthe), Tarja Turunen (Tarja, aik. Nightwish), JP Leppäluoto (aik. Charon), Antti Railio, Antony Parviainen (Psychework), Tuple Salmela (Tarot), Ville Tuomi (Leningrad Cowboys, aik. Suburban Tribe), Tommy Karevik (Kamelot), Kimmo Blom ja Helsingin konservatorion nuoret laulajat

www.raskastajoulua.com

www.facebook.com/raskastajoulua

#raskastajoulua

Kommentoi julkaisua