Uuden askeleen edessä oleva Antivalent laittaa Heavy -vaihteen silmään: yhtyeen uusi video Kaaoszinen ensinäytössä

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 24.11.2021

Seinäjokinen Antivalent on kokenut ison muutoksen ja musiikillisesti kasvanut kuluneen kahden vuoden aikana enemmän kuin koskaan aiemmin. Yhtye on viimeisen kahden vuoden aikana sulkeutunut tiiviisti bändikämpän uumeniin ja joutunut tarkastelemaan bändin nykytilaa ja tulevaisuutta kriittisin silmin. ”Oltiin yksinkertaisesti siinä tilanteessa, että piti vähän viheltää hommaa poikki ja miettiä, että millainen bändi me oikeasti halutaan olla?Antivalent-basisti Tomi Latvala kiteyttää.


”Tarkastelu ja tarpeeseen tullut hengähdystauko tuottivat tulosta paremmin, kuin koskaan kuviteltiin! Mahtava saada vihdoin uutta paskaa ulos tuutista.” – Oskari Grahn / kitara.


Mitä musiikkityylille sitten tapahtui hengähdystauon aikana?

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy


”Ensimmäisen julkaistavan singlen nimi ei suinkaan ole signaali uudesta tyylisuunnasta. Aikaa, kun kuluu, täytyy kehittyäkseen olla välillä valmis menevään vähän ulos mukavuusympyröistä. Antivalentin kanssa alternative vähän lakastui ja tipahti matkasta pois. Nykymuotomme seilaa enemmänkin post-punkin ja modernin rockin välikanavissa ilman, että tarvii siltoja nostella tai turhaan pysähtyä jokaiseen satamaan vaihtamaan sisältöä.”– Joni Vähämäki / rummut


”Genrerajoihin ei ole tarkoitus putkinäkömäisesti juuttua, mutta Heavy -single avaa hyvän maiseman siitä ulkokuoresta, johon Antivalent tulevaisuudessa verhoutuu. Heavy on räjähteisiin kiedottu kokonaisuus, jossa esiintyvät teemat liittyvät kariutuneeseen parisuhteeseen, sisäiseen ahdinkoon ja siitä irtautumiseen.”– Omar Zouiter / laulaja-kitaristi

Yhtye julkaisee ”Heavy” -kappaleensa virallisesti 26. päivä marraskuuta mutta Kaaoszine yhteistyössä yhtyeen kanssa tarjoaa kappaleen lukijoilleen kuunneltavaksi upean musiikkivideon kera jo tänään 24. päivä marraskuuta. Voit katsoa videon tästä:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeenMainos päättyy


Heavy” on ensimmäinen single tulevaisuudessa julkaistavalta isommalta kokonaisuudelta.