Uudenlainen klubikonsepti avautuu Suomeen – Käynnistyy Helsingistä lokakuussa, laajenee myöhemmin muualle maahan

Suomessa käynnistyy lokakuussa täysin uudenlainen klubikonsepti, joka keskittyy laadukkaaseen elävään musiikkiin ja korkeatasoiseen VIP-luokan palveluun. V.A.L.O. Club -nimisten tapahtumien avajaiset pidetään Helsingissä Tapahtumakeskus Telakassa lauantaina 24. lokakuuta. Konseptin on tarkoitus levitä ensi vuoden aikana myös muualle maahan.

– V.A.L.O. Club on uuden ajan tapahtumakonsepti, jonka vaihtuvat teemaillat sekä huipputason esiintyjät tuovat täyden palvelun festivaalitunnelman sisätiloihin, kertoo konseptin kehittäneen VIP Life Finland -yhtiön luova johtaja Sami Pesonen.

– Kyse ei ole tavanomaisesta konsertista tai klubikeikasta, vaan otamme yleisön monella tavoin huomioon punaisin matoin ja VIP-luokan kohteluin vastaan jo heti paikalle saapumisesta alkaen, Pesonen jatkaa.

V.A.L.O. Clubit tarjoavat lisäksi yleisölle erityisen Exclusive-osaston, joka on täysin uutta Suomessa. Näihin oikeuttavia VIP-lippuja ei myydä julkisesti, vaan sinne pääsee vain kutsuvieraana.

– Haluamme uuden konseptimme myötä myös muistuttaa tapahtumissa kävijöitä siitä, että koronarajoitustenkin aikaan on turvallista käydä tapahtumissa, ja että tapahtuma-ala tarvitsee yleisön ja artistien yhteistyötä. Lisäksi haluamme korostaa, että niin me kuin muutkin vastuulliset tapahtumajärjestäjät noudatamme aina yleisötapahtumiin liittyviä viranomaisten suosituksia, ja että konsertteja ja muita sisätapahtumia on mahdollista järjestää turvallisesti ja asiakkaille miellyttävällä tavalla, toteaa vastaava tuottaja Nanne Kuusela VIP Life Finlandista.

V.A.L.O. Clubin avajaisissa Helsingin Tapahtumakeskus Telakassa 24. lokakuuta esiintyvät tänä vuonna kymmenvuotista taivaltaan juhlistava Gasellit sekä Lukas Leon, Lyömättömät, Mega-Ertsi, Seksikäs-Suklaa, Dosdela & VG+ ja Selecta Andor, joka on yksi aktiivisimmista hahmoista Suomen reggaemaailmassa. Liput maksavat ennakkoon ostettuina alkaen 39 euroa Lippupisteessä.

V. A. L. O Club: https://valoclub.fi/

Kommentoi julkaisua