Uudenvuoden juhlat Helsingissä rock n´ rollin tai vihaisen hardcoren tahtiin

Loose Mind Productionsin ”Kunnon Vitun UV-bileet” käydään todellakin nimeensopivassa ja rähisevässä tunnelmassa kun illan esiintyjinä on , ja – Helsingin kovin ja energisin liveshow kaarti.

Illan aloittava hardcore/crossover jyrä Watery on skenessään hyvin tunnettu, varsinkin uskomattoman tapahtumarikkaista esiintymisistään ja energisestä menosta. Toisena lavalle nousee vauhdikas ja vaarallinen Tyrantti. Juuri levysopimuksen Playground Music Finlandin kanssa tehnyt tuore nahkaheviyhtye onkin ehtinyt soittaa jo esimerkiksi Tuskan lavalla ja julkaisee uuden levynsä 9.2. Illan tuo päätökseen Ratface. Yhtye, joka ei paljoa esittelyjä kaipaa. Suomen kovin – ja ainut – saunacore yhtye rähisee uuden vuoden tervetulleeksi asiaankuuluvalla meiningillä.

https://web.facebook.com/events/2161446577516996/

Helsingissä sijaitsevassa On The Rocksissa esiintyy samana päivänä Hurriganesista tuttu legenda Remu Aaltonen, joka tykittelee ilmoille entisen bändinsä suurimpia hittejä. Remun uusi divisioona on koossa. Uudenvuodenaattona on luvassa kylmää kyytiä muutenkin kuin kelien puolesta. Suuri rock and roll päällikkö astuu On The Rocksin alttarille tykittämään täysilaidallisen nälkäiselle yleisölle. Ohjelmisto koostuu kaikkien tuntemista hiteistä ja armoa ei tunneta. Yhtyeessä soittavat johtajan tarkkaan valitsemat agentit: Liput keikalle täältä.

Kommentoi julkaisua