Uusi äärimetalliklubi tuo mm. Darkendin sekä Grán Helsinkiin

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 22.1.2016

Darkend 2016Helsingin Bar Bäkkärissä aloittaa BEYOND THE BLACK SUN – ’Extreme metal rituals’ on kerran kuukaudessa black-, death- ja extreme-metalliklubi Helsingin keskustassa sijaitsevassa Bar Backstagessa, eli Bar Bäkkärissä.

vol. 2
Ensimmäisinä lavalle astuvat Italiasta tuleva Darkend ja suomalainen Isengrim.

Rituaalinomaisesta live-esiintymisestään tunnettu Darkend on käynyt Suomessa jo kahdesti. Cradle of Filthin ja God Seedin lämppärinä vuonna 2012 ja 2013 Steelfest Open Air -tapahtumassa. KaaosZinen toimittaja kertoi bändin Steelfest esiintymisestä, että ”ryhmä vetäisi aivan viihdyttävän setin, vaikka musiikkinsa on omaan makuuni ehkä hiukan liian ”kevyttä”. Mutta kyllä tällä päivän käyntiin sai.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Illan toisena esiintyjänä nähtävä Isengrim on suomalainen black metal-yhtye, jonka ura alkoi jo vuonna 2004. Bändi on juuri julkaissut uusimman ”Rutjan Koski” -levyn, joka on saanut erittäin hyvän vastaanoton varsinkin black metal porukoissa.

vol. 3
Toisen illan esiinyjiksi valitiin suomalainen occult black metal bändi Saturnian Mist ja ruotsalainen Grá.

Kaksi levyä julkaissut Saturnian Mist on vahvasti edustanut Suomea maailmalla mutta nyt vihdoinkin bändi nähdään Helsingissä. Saturnian Mist viimeisin albumi ”Chaos Magick” julkaistiin viime vuonna Candlelight Recordsin toimesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Grá nousi viime vuonna uutisotsikoihin sillä, että laulaja ”Heljarmaðr” sai pestin Dark Funeral -yhtyeen laulajana. Grá on nyt myös julkaissut uusimman ”Ending” -albumin, joka saa jatkuvasti erinomaisia arvioita.

BEYOND THE BLACK SUN vol. 2 4.3.2016
DARKEND (ITA)
ISENGRIM (FIN)
https://www.facebook.com/events/565039560329260/

BEYOND THE BLACK SUN vol. 3 1.4.2016
SATURNIAN MIST (FIN)
GRÁ (SWE)
https://www.facebook.com/events/1034667596592854/

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat