Uusi festivaali Vantaalle: SuomiLive järjestetään kesäkuussa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 16.3.2023

Vantaalla kesäkuun 9. ja 10. päivä järjestettävä SuomiLive on uusi, rento musiikkifestivaali. Tapahtumapaikka on Korson liikuntapuisto idyllisen Ankkalammen läheisyydessä Vantaalla. Viikonlopun aikana esiintymislavalla nähdään laadukas kotimainen artistikattaus sekä nimekäs artistivieras Ukrainasta.

Festivaalin erikoisvieraana esiintyy Ukrainan suosituimpiin, laajaa kansainvälistäkin menestystä saavuttaneisiin rock-yhtyeisiin lukeutuva The Hardkiss. – Kuriositeettina mainittakoon, että yhtyeen valovoimainen laulusolisti Julia Sanina nähdään juontajana Eurovision laulukilpailujen finaalilähetyksessä Liverpoolissa toukokuun 13. päivä eli muutama viikko ennen SuomiLive-tapahtumaa. Tapahtumajärjestäjä Tiger Production Oy:n vastaava tuottaja Antti Smeds kertoo festivaalista seuraavaa:

Haluamme SuomiLive -tapahtumassa, Korsossa tarjota yleisölle mahdollisimman positiivisen, kokonaisvaltaisen festarielämyksen. Vetovoiman ja tapahtuman houkuttelevuuden kannalta artistinimet ovat tietysti ratkaisevassa asemassa, mutta vuosi vuodelta enenevässä määrin asiakkaiden toiveet ja vaatimukset kohdistuvat myös festivaalialueen viihtyvyyteen, tunnelmaan, palveluihin, turvallisuuteen sekä liikenneyhteyksiin. Kaikki nämä asiat on huomioitu SuomiLive -tapahtumaa Vantaalle suunniteltaessa. Kyseessä on rento ja välitön vantaalainen kansanjuhla.”

OHJELMA

Perjantai 9.6.2023:
Stand up -koomikko, 22-Pistepirkko, Arion, Melrose, Pelle Miljoona, Remu Plays Hurriganes ja Viikate

Lauantai 10.6.2023:
Stand up -koomikko, Erja Lyytinen, I Am Your God, Jiri Nikkinen – The Beatles Tribute Band, Marjo Leinonen & The Bublicans, Peer Günt, Shiraz Lane ja THE HARDKISS (Ukraina)

www.suomilive.com