Uusi jättikonsertti Vaasaan: Butcher & Banker pystyttää festarit Elisa Stadionille kesäkuussa

Butcher & Banker -ravintola levittäytyy viikko ennen juhannusta Vaasan Elisa Stadionille. Upeat puitteet tapahtumille tarjoava stadion raikaa perjantaina 18.6.2021 koko illan, kun , Stig, Kuningas Pähkinä & Setä Tamu, Elonkerjuu ja ONEVIOLIN nousevat esiintymislavalle. Tapahtumanjärjestäjät ovat ylpeitä siitä, että stadionin esiintyjäkaarti oli mahdollista koota lähes kokonaan paikallisista artisteista. Nimekkäästä esiintyjäkatraasta paljastuu hieman penkomalla mielenkiintoisia yhteyksiä:

Stig ja Klamydian Vesku versioivat toistensa kappaleita Vain Elämää -sarjassa, Elonkerjuu ja Vesku tekivät Sportille kappaleen, Pähkinä, Tamu ja Stig muodostavat yhdessä ”Yön Polte” -kokoonpanon ja niin edelleen, luettelee konsertin promoottori Timo Tiilikka ja jatkaa:

Luvassa on varmasti jotain ainutlaatuista, kun kaikki nämä artistit saadaan samana iltana samaan paikkaan!

Esiintyjät:

Klamydian moottori ei osoita hyytymisen merkkejä. Vuonna 1988 perustettu pumppu tekee keikkaa niin paljon kuin valtiovalta sallii ja julkaisee parin vuoden välein uutta musiikkiakin. Klamydian ajankohtaisuutta lisää Vesku Jokisen osallistuminen Vain Elämää -sarjan 11. kauteen, joka liimasi monet sarjalle aiemmin irvistelleet television ääreen. Vesku ei pettänyt odotuksia vaan taivutti niin Arja Korisevan kuin Reino Nordininkin kappaleet räyhäkkääksi punkrockiksi.

Kesäisellä stadionilla nähdään toinenkin Vain Elämää -tähti, Stig. Televisio-ohjelma on esitellyt tämän kantri-rap-monilahjakkuuden huumorintajuisen ja aidon persoonan miljoonille suomalaisille – kappaleet kuten “Roy Orbison” ja “Puumaa mä metsästän” mehän jo tunnemme. Musiikissaan Stig liikkuu sulavasti tyylistä toiseen yhdistellen kantria, räppiä ja poppia mielensä mukaan. Vaikka Stig ei Vaasassa asukaan, ”Yön Polte” -yhteyksiensä ansiosta hän on kaupungissamme erittäin tunnettu ja suosittu.

Kuningas Pähkinä & Setä Tamu olivat aikeissa juhlistaa 20-vuotista uraansa erikoiskeikan muodossa jo viime kesänä, mutta koronapandemia perui suunnitelmat. Mutta mitäpä yhden vuoden heitto komean uran kertaamisessa haittaa? Vaasalaiskaksikko on ollut kuluvana vuonna aktiivinen studiossa, ja uusin julkaisu ”Pikku kätöset” saapui suoratoistopalveluihin viikko sitten.

Roomalaiset numerot ”XX” tuoreimman albumin nimessä paljastavat Elonkerjuunkin kasvaneen jo parikymppiseksi. Folk-vaikutteista suomipoppia soittava pohjalaisorkesteri on käyttänyt koronasyksyn uusien kappaleiden työstämiseen ja muutamien valikoitujen yksityiskeikkojen soittamiseen. Hinku takaisin isompien yleisöjen eteen velloo nelikon vatsassa jo kovasti.

ONEVIOLIN eli Pekka Niemi on vaasalaislähtöinen viulisti, joka ylittää eri musiikkityylien rajoja maailmanlaajuisesti uniikilla konseptilla. Hän tekee cover-versioita tunnetuista hittikappaleista käyttäen vain yhdellä viululla tuotettuja ääniä. Hänen julkaisemansa videot ovat nousseet sosiaalisessa mediassa valtavaan suosioon ja ovat keränneet useita miljoonia katselukertoja.

Tapahtuman juontaa DJ Jocka, joka hänkin on vaasalaisen viihdeteollisuuden kasvatteja.

Turvalliset puitteet ja monipuoliset palvelut

Konsertti ottaa haltuunsa koko Elisa Stadionin upeine ravintoloineen ja aitioineen, joten myyntiin on tulossa kenttä- ja katsomolippujen lisäksi monipuolisia yritys- ja VIP-paketteja. Ensi kesänä mahdollisesti voimassaolevat koronasuositukset on huomioitu tapahtuman suunnittelussa.

Väljissä ulko-olosuhteissa tapahtuma on turvallista järjestää. Seuraamme koronatilannetta ja pystymme matkan varrella muuntamaan tapahtumaa esim. yleisökapasiteetin osalta joustavasti, Tiilikka kertoo.

Stadionkonsertin järjestää Osuuskauppa KPO:n omistama Butcher & Banker -ravintola. Sama tekijätiimi tunnetaan myös Rewell Nights -konserttien järjestäjänä. Konsertin erikoishintaiset early bird -kenttäliput (39 € + tk) tulevat myyntiin Studio Ticketiin ja NetTicketin verkkokauppaan perjantaina 18.12.2020. Nopean ostajan etu on voimassa tammikuun loppuun saakka. Muut lipputyypit ja VIP-paketit tulevat myyntiin vuodenvaihteen jälkeen.

Butcher & Banker goes Elisa Stadion:
Klamydia, Stig, Kuningas Pähkinä & Setä Tamu, Elonkerjuu, ONEVIOLIN
Perjantai 18.6.2021
Elisa Stadion, Vaasa
Liput
Early bird -kenttälippu 39,00 € +tk (myynnissä joulu-tammikuun ajan)
Kenttälippu S-Etukortilla 41,50 € + tk (ilman korttia 44,50 € + tk)
Istumapaikat S-Etukortilla 45,50 € + tk (ilman korttia 48,50 € + tk)
VIP-lippu 140 €

Kommentoi julkaisua