Uusi konsepti festarikansan jonottamisen tuskaa helpottamaan

Kuten hyvin tiedetään, niin Suomen festivaalikesä on lyhyt mutta kaunis. Harva kuitenkaan haluaa viettää sitä jonottamalla. Kyrö Distilleryn uusi ja parhaan tiedon mukaan ainutkertainen -konsepti tarjoaa ratkaisun ikuisen jonottamisen ongelmaan.

Konseptin idea on yksinkertainen: Kyrön rekrytoimat ammattijonottajat eli puolestakyröttäjät jonottavat festivaalivieraiden puolesta, jotta nämä voivat keskittyä siihen, mikä on myös festarielämässä tärkeää, kuten musiikkiin, ystäviin, ruokaan ja yleiseen hauskanpitoon. Tiedon oman vuoron lähestymisestä Kyrön asiakkaat saavat kätevästi radiopuhelimen kautta ja tilaus tapahtuu siten sutjakasti.

”Puolestakyröttäjät sopii hyvin Kyrön maailmankuvaan. Haluamme omalta osaltamme nostattaa festarikansan fiilistä ja saada ihmiset hymyilemään entistäkin leveämmin. Puolestakyröttäjät on huumorilla höystetty festivaalipalvelu, joka helpottaa meille kaikille tuttua jonottamisen tuskaa. Konseptin nimi ’puolestakyröttäjät’ syntyi ajatuksesta, että halusimme luoda termille ’puolestajonottaja’ oman Kyrön kieleen sopivan sanan”, sanoo Kyrö Distilleryn markkinointijohtaja Sanna Dooley.

Puolestakyröttäjien rekrytointi on nyt käynnissä: Vaatimuksena vain 18 vuoden ikä ja kyky nauttia elämästä

Puolestakyröttäjät pilotoitiin onnistuneesti Helsingissä 8.–10.6. järjestetyillä Sideways-festivaaleilla. Kesän 2018 aikana konsepti nähdään vielä Seinäjoen Provinssissa (28.–30.6.), Joensuun Ilosaarirockissa (13.–15.7) sekä Isokyrössä 18.8. järjestettävillä Kyrön omilla Kyröfesteillä.

Uusien puolestakyröttäjien rekrytointi on nyt käynnissä ja tapahtuu Kyrön omien verkkosivujen sekä sosiaalisen median kautta. Hakukriteerit ovat konseptin luonteen mukaisesti varsin lempeät ja inhimilliset. Puolestakyröttäjäksi voi hakea kuka tahansa ”jonkinlaista kokemusta jonottamisesta omaava vähintäänkin 18-vuotias yleistä kiinnostusta mukavaan elämään osoittanut henkilö”.

Kaiken kaikkiaan Kyrö hakee kesälle 2018 vielä 10-20 uutta puolestakyröttäjää. Haku on avoinna 1.8.2018 asti.

Ensikokemukset Sidewaysista erinomaisia

Puolestakyröttäjät-konseptista saadut ensikokemukset Helsingin Sideways -festivaaleilta olivat erittäin rohkaisevia.

”Iloiset puolestakyröttäjämme otettiin hilpeydellä vastaan ja konseptille oli selvästi tilausta. Olisimme itsekin mieluusti napanneet radiopuhelimet käteen ja lähteneet tiskin takaa puolestakyröttämään, mutta jonkun piti toki ne drinkitkin tehdä”, sanoo Kyrö Distilleryn markkinointijohtaja Sanna Dooley.

Yhteensä uusia ”puolestakyrötettyjä” eli asiakkaita, joiden ei tarvinnut jonottaa Kyrön tiskeillä vuoroaan itse, kertyi Sideways- viikonlopun pilotissa jo muutama sata ja konseptia kehitetään asiakaspalautteen pohjalta edelleen toimivammaksi. Tavoitteena on tehdä Suomen festarikesästä niin rento kuin mahdollista.

Juuri avautunut Puolestakyröttäjien rekrykampanjasivusto löytyy täältä: https://kyrodistillery.com/fi/hei-puolestakyrottaja/

Kommentoi julkaisua