Uusi musiikkifestivaali Kurikkaan – Riverifest järjestetään elokuussa 2021

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 15.2.2021

Pohjanmaalla sijaitseva Kurikka saa oman festivaalin kun Riverifest järjestetään ensimmäistä kertaa 13.-14.8.2021 Kurikassa Saveenlahden nurmella keskustan lähistöllä.

Tapahtuman järjestämisestä vastaa Ilmeeni Ry, jolle tämä tapahtuma on ensimmäinen. Riverifest on kurikkalaisten nuorten itse tuottama ja toteuttama. Festivaalin ideoinnista ja toteutuksesta vastaavat ensisijaisesti alle 20-vuotiaat kurikkalaiset, jotka haluavat olla monipuolistamassa maakunnan festivaalitarjontaa laajemmalle yleisölle. RiveriFest on kaikenikäisille avoin tapahtuma, jonka palvelut suunnitellaan nuorille, perheille ja festivaalikonkareille.

Ensimmäisinä esiintyjinä festivaali julkistaa Maustetytöt sekä Lukas Leonin.

Olemme suunnitelleet festivaalia jo liki vuoden ajan, ja nyt voimme vihdoin julkistaa suunnitelmamme. Haluamme olla toteuttamassa laadukasta, erilaisia musiikin kuuntelijaryhmiä palvelevaa festaria joka voi kasvaa tulevaisuudessa”, kertoo festivaalin ohjelmistosta vastaava Sampsa Silander.

Tapahtuma avasi lipunmyynnin 15.2. Toistaiseksi myynnissä vain 2 päivän Early bird -liput. Seuraavat ohjelmajulkistukset maaliskuussa.

www.riverifest.com