Uusi musiikkifestivaali Suomeen – Yli 25 000 kävijän Rockfest kesäkuussa Vantaalla!

The Rockfest 2016Suomeen syntyy uusi maailmanluokan musiikkifestivaali, kun Rockfest näkee päivänvalon Vantaalla kesäkuussa. Festivaalin paikka on Vehkalan juna-aseman lähistöllä Kehäradan varressa. Tapahtumapäivä on 9. kesäkuuta, ja paikalle odotetaan vähintään 25 000 hengen yleisöä. Rockfestin artistikaarti muodostuu ulkomaisista ja kotimaisista huippuesiintyjistä, jotka julkistetaan lähiaikoina.

Kaksi lavaa ja parikymmentä artistia takaavat Rockfestille täysiverisen rock-tunnelman mittavine oheistoimintoineen ja palveluineen. Festivaali on sallittu kaiken ikäisille, mutta siellä on runsaasti erillisiä anniskelu- ja VIP-alueita.

Rockfestin järjestää mm. RMJ:n sekä Kaisaniemen Park Live -festivaalin viime vuonna järjestänyt WKND Festival Oy, joka on myös suursuositun Weekend Festivalin takana.

– Pääkaupunkiseudun musiikkikartalta on puuttunut musiikkifestivaali, joka voi tarjota tuhansien katsojien yleisölle maailmanluokan musiikkia yhtä vankalla meiningillä, kuin muualla Suomessa pidettävät kesäfestarit tarjoavat, toteaa promoottori Hardi Loog. – Rockfest nostaa myös Vantaan takaisin festarikartalle kansainvälisine ja suomalaisine huippuartisteineen.

Rockfestin lipunmyynnistä ja muita yksityiskohdista kerrotaan tarkemmin lähiaikoina.

Kommentoi julkaisua