Uusi nettipalvelu tuo suomalaisen musiikin huipputuottajat bändien saataville

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 27.11.2014

Boy and girl playing guitarBändeille suunnattu suomalainen BandOnTheWeb.com on avannut nettiin tuottajapalvelun, joka tarjoaa aivan uuden mahdollisuuden myös uransa alussa oleville bändeille työskennellä Suomen nimekkäimpien musiikintuottajien kanssa.

Palvelussa on lanseeraamisvaiheessa mukana mm. Leri Leskinen, Hiili Hiilesmaa, Riku Pääkkönen ja Jussi Jaakonaho, joten kattaus tarjoaa Emma- ja Jussi-palkittua kokemusta alkaen suositun Vain Elämää -sarjan musiikista aina kansainväliseen HIM:iin.

Nyt lanseeratussa tuottajapalvelussa bändit pystyvät lähettämään netissä biisidemonsa haluamansa tuottajan arvioitavaksi. Kiinnostuksen herätessä myös pidempi yhteistyö on mahdollista, joka avaa bändeille uuden kanavan kehittää musiikillista uraansa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Ei musa-alan tarvi olla sellainen viidakko, millaisena se monelle artistille näkyy. Takaan että bändit ja artistit säästää aikaa ja rahaa kun osaa keskittyä oikeisiin asioihin ja välttää turhat virheet. Tämä palvelu on sitä varten.”, kertoo tuottaja Riku Pääkkönen Ranka Kustannukselta.

BandOnTheWeb.com on selainkäyttöinen palvelu bändeille ja artisteille, jossa he pystyvät hakemaan uusia jäseniä bändiin, järjestämään virtuaalisia koesoittoja, äänittämään ja jakamaan demobiisejään ja nyt myös työskentelemään ammattituottajien kanssa. Taustavoimissa mukana on Pääkkösen lisäksi myös Eppu Normaalista tuttu Juha Torvinen. Palvelun tuottaa oululainen NetSono Oy.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy