Uusi raaempi MMSP julkaisee Chicagossa äänitetyn uutuus-EP:n

Kuva: Jansku Tanskanen

Vuonna 2016 perustettu MMSP juhlistaa huomenna, 19. lokakuuta uutta julkaisuaan perinteisellä synttärikeikallaan Helsingin Semifinalissa. Samassa yhteydessä saa ensiesityksensä myös EP:n tekoa kuvaava minidokumentti.

Yhtyeen laulaja Mikko Merimaa kertoo:

”EP:n työstäminen alkoi loppuvuodesta 2018. Jasse ja Olli toivat melko valmiit pohjat treeneihin, joita lähdimme viilaamaan porukalla valmiiksi. Halusimme haastaa kappaleilla hieman yleisöäkin, mutta varsinkin meitä itseämme. Biiseillä halusimme ottaa kantaa asioihin ja painottaa tasa-arvoa sekä kunnioitusta kanssaihmisiä kohtaan. Lähdimme äänittämään kappaleet uuteen ympäristöön, Chicagoon, ystävämme Luke Otwellin studioon. Pääsimme kokeilemaan kappaleita myös livenä heti äänitysten jälkeen Chicagossa Cole’s Barissa, joka oli käytännössä paikallinen Lepis.”

MMSP levyttää Love Is Punk -levy-yhtiölle, joka on riippumaton suomalainen levymerkki. Sen muita artisteja ovat muun muassa Juustopäät, Lame Duck ja Wasted Eggs. Levy-yhtiön missio on julkaista monipuolista punk-vaikutteista musiikkia genrestä riippumatta. Levy-yhtiön yhtyeille on yhteistä tarttuvat melodiat ja energinen meininki.

MMSP Facebook
MMSP Instagram

Kommentoi julkaisua