Uusi Volbeat-kitaristi Flemming C. Lund kertoo olleensa aluksi häkeltynyt bändin liittymispyynnöstä

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 8.6.2023

Tanskalainen rockyhtye Volbeat tiedotti hetki sitten, että yhtyeeseen vuonna 2013 liittynyt kitaristi Rob Caggiano on päättänyt jättää yhtyeen kymmenen yhteisen vuoden jälkeen. Caggianon tilalle bändiin on otettu kitaristiksi Flemming C. Lund.

Lund kertoo tiedotteessaan liittymisestään bändiin. Lundin mukaan yhtye lähestyi häntä jo viikkoja sitten tiedustellen häntä bändin kitaristiksi kiertueelle.

”Kissa on nostettu pöydälle! Joskus elämässä tapahtuu odottamattomia asioita, ja tämän voi sanoa olevan yksi niistä: Voin nyt vihdoin paljastaa, että soitan Volbeatissa Rob Caggianon sijaisena tulevalla kesäkiertueella. Tämä tarkoittaa sitä, että soitan kaikki tulevat Euroopan festivaalikeikat Suomessa, Norjassa, Ruotsissa (lämmittelemässä Metallicaa), Sveitsissä, Saksassa ja Itävallassa sekä USA:n/Kanadan kiertueella heinä- ja elokuussa”, Lund kertoo ja jatkaa:

”Kun Michael Poulsen kysyi minulta muutama viikko sitten, haluaisinko auttaa heitä, olin rehellisesti sanottuna aluksi hyvin häkeltynyt pyynnöstä, ja minun oli hyvin vaikea nähdä itseäni siinä roolissa. Mutta kun olin miettinyt asiaa ja keskustellut läheisteni kanssa, minulle valkeni, etten voisi mitenkään kieltäytyä.”

”Tämä kesä saa siis hieman odottamattoman, mutta ilmeisesti mielettömän siistin käänteen. Yritän nauttia jokaisesta hetkestä ja vain nauttia niistä monista kokemuksista, joista tulee varmasti elämys.”

”Suuri kiitos kuuluu loistavalle työpaikalleni MCB:lle joustavuudesta, jotta se voisi onnistua, eikä vähiten paremmalle puoliskolleni Julielle, joka tavalliseen tapaansa tuki ja seisoi takanani!”

Luetuimmat

Uusimmat