Uusia yksityiskohtia julki rock-yhtye Van Halen-rumpalin ”Brothers”-kirjasta

Kirjoittanut Atte Itkonen - 1.3.2024

Lisää yksityiskohtia Alex Van Halenin ”Brothers”-kirjasta on tullut julki. Autobiografisessa kirjassa Alex Van Halen kertoo hänen ja Eddie Van Halenin lapsuudesta aina rokkitähteyteen saakka. Kirja on kirjoitettu yhteistyössä toimittaja Ariel Levyn kanssa. VanHalenStore.com:ssa kerrotaan kirjasta seuraavasti:

”Tässä intiimissä ja avoimessa kertomuksessa – luet asioita, mitä et ole koskaan lukenut rock and roll -muistelmista – Alex Van Halen jakaa henkilökohtaisen tarinansa perheestä, ystävyydestä, musiikista ja veljellisestä rakkaudesta huomattavassa kunnianosoituksessa hänen rakkaalle veljelleen ja bänditoverilleen.”

”Karhealla, mutta lempeällä äänellään Alex kertoo veljesten lapsuudesta, ensin Alankomaissa ja sitten työväenluokkaisessa Pasadenassa, Kaliforniassa, elämästä yhdessä kiertävän muusikkoisän ja erittäin säädyllisen indonesialaissyntyisen äidin kanssa.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Veljeksistä tai bändistä ei ole koskaan ollut tarkkaa kuvausta, ja Alex haluaa oikaista käsityksiä Eddie Van Halenin elämästä ja kuolemasta.”

Kirja sisältää myös ennenäkemättömiä kuvia veljesten uran saralta. Kirja julkaistaan 22. lokakuuta 2024.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat