Uusiseelantilainen äiti nimesi lapsensa Metallican, Panteran ja Slayerin mukaan: ”Ei ole helppoa kasvattaa kolmea raskainta bändiä”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 8.7.2021

Toisinaan vanhemmat nimeävät lapsiaan erikoisilla nimillä. Maailmalla tunnetaan monia tapauksia, joissa juuri maailmaan saapunut pienokainen on saanut nimensä joltain fiktiiviseltä hahmolta tai tunnetulta julkkikselta, ja toisinaan ihan vain sellaisesta paikasta, mistä ei yleensä haeta lapsille nimi-inspiraatiota.

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

Nyt uusiseelantilainen äiti on päättänyt hakea nimet kolmelle lapselleen metallimusiikin maailmasta. Metallimusiikkia rakastava äiti päätti nimittäin nimetä lapsensa kolmen bändin mukaan: Metallica, Pantera ja Slayer.

Asiasta kertoi alun perin elokuvantekijä ja metallifani David Farrier. Hänen mukaansa lasten äiti oli kertonut hänelle, että ”Ei ole helppoa kasvattaa kolmea raskainta bändiä”. Farrier itse oli aluksi skeptinen nähtyään Metallica-lapsen synnyintodistuksen, jonka mukaan hänen keskimmäinen nimensä on ”And Justice For All” Metallican albumin mukaan. Tarkastettuaan asian kuitenkin Uuden-Seelannin viranomaisilta, ei asiassa ole mitään laitonta.