Uutta Cyberpunk 2077 peliä juhlistaakseen kotimainen Ajaton julkaisi eeppisen kyberpunk-raitansa

Kirjoittanut Niko Kuusela - 9.12.2020
(c) Patrik Nuorteva

Kotimainen synthwavea ja tummempaa elektroa taidokkaasti sekoitteleva Ajaton julkaisi ”Runner” -nimeä kantavan singlen juhlistaakseen uutta Cyberpunk 2077 -peliä. Uusi single on imenyt inspiraationsa tulevan pelin ennakkomateriaaleista ja visuaaleista. Samalla myös jatkuu avaruusmariini Conrad Faradayn tarinan kolmas osa.

OSA 3 – ANTARES
Antareksen tähdistö ei ole turvallinen paikka Nebir 274 -alukselle ja nuorelle kapinalliselle Conrad Faradaylle. Loputtomalta tuntuva jäisen kuun etsiminen suuresta tähdistöstä on saanut avaruusmariinimme epätoivon kasvamaan entisestään. Alukseen jatkuvasti iskeytyvät jään murikat ja kivet ovat vaarallisia pienelle protonimoottorialukselle. Edellisessä taistelussa pahaa korporaatiota Selkeä vastaan kaatui oma yksikkö ja ystävät. Apua ei ole tiedossa ja ympärillä näkyy vain mustaa tyhjyyttä. Viimeistä toivon pilkahdusta on etsittävä yksin.

Kaupallinen yhteistyö

Battle Beastista Ulveriin ja VOLASTA Nightwishiin: Ilosaarirock tarjoaa paljon herkkua raskaamman musiikin ystäville →

Conradin mielessä jyskyttää isän kertomat sadut siitä kun hän oli ottanut paikkansa kapinallisten liittoumassa ja tavannut yliluonnollisen voimakkaan soturin. Tuo erikoisia taitoja omannut yksinäinen taistelija oli mykistänyt isän käsityksen maailmankaikkeudesta. Isän uskomuksen mukaan Alfa Scorpiin tähdistössä sijaitsevan punaisen ylijättiläisen Antareksen lähettyvillä sijaitsee kylmä kuu, josta voisi löytyä toivo Selken tuhoamiseen.