Uutta Metallicaa työn alla? Lars Ulrichin mukaan bändi saattaa hyvinkin nauhoittaa musiikkia syksyn aikana

Yhdysvaltalaisen metallisuuruus Metallican edellisestä albumista on ehtinyt vierähtää jo neljä vuotta. Bändi on kiertänyt maailmaa aktiivisesti vuoden 2016 ”Hardwired… To Self-Destruct” -albuminsa tiimoilta, mutta tänä vuonna keikkailulle on tullut stoppi koronavirustilanteen takia.

Mikäpä olisi parempi tapa käyttää kaikki aika hyödyksi kuin säveltää uutta musiikkia? Niin James Hetfield kuin Kirk Hammetkin ovat kumpikin kertoneet, että heillä on syntynyt tänä aikana reilusti uusia kappaleaihioita.

Tuoreessa haastattelussa NME:n kanssa bändin rumpali Lars Ulrich valaisee hieman kysymystä siitä, onko bändiltä mahdollista odottaa uutta musiikkia karanteeniajan tuoman luovan ajan ansiosta.

”Olen jutellut joillekin teknologia-alan ihmisille siitä, kuinka pian pääsemme soittamaan keskenämme reaaliajassa, mutta sitä ei ole vielä ratkaistu. Jos se ratkaistaan, käytämme sitä hyödyksi, mutta juuri nyt olemme joitakin viikkoja tässä kuplassa ja odotamme, että pääsisimme jossain kohtaa syksyllä toiseen kuplaan, jossa sävellämme ja soitamme ja ehkä jopa nauhoitamme. Odotamme siis innolla mahdollisuuksia sen suhteen”, rumpali kertoo bändin tilanteesta.

Ulrich tähdentää haastattelussa myös sitä, että tällä hetkellä asioita on hankalaa suunnitella etukäteen, sillä tilanne maailmalla muuttuu hyvin nopeasti, ja se vaikuttaa myös bändin toimintaan.

Kommentoi julkaisua