Uutta rouheaa Alasinta – uusi kappale katsottavissa ja kuunneltavissa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 25.10.2021
Kuva: Markus Lehto

Turkulainen ja muutenkin hivenen vinksahtanut raskas rock -yhtye Alasin on julkaissut uuden kappaleensa nimeltään Käärmeet ja tikapuut. Itsenäinen singlejulkaisu äänitettiin alkuvuodesta samoissa sessioissa keväällä ilmestyneen Tatuoitu-biisin kanssa, mutta surumielisyyden ja tunnelmallisuuden sijaan nyt jyrätään suoraviivaisesti ja rouhealla otteella eteenpäin. Parhaillaan bändi työstää jatkoa vuoden 2018 Harharetket-debyytilleen.

Käärmeet ja tikapuut on peli, jossa käärmeet yrittävät estää pelaajia etenemästä ja tikapuut ovat reitti eteenpäin. Toisin kuin esikuvassaan, tämän laulun pelissä ei sattumalla ole merkitystä, vain valinnoillamme”, rumpali ja sanoittaja Ville Ruuskanen avaa kappaleen tekstejä.

Perinteisen soittovideon sijaan teimme videon, jossa valmistaudutaan soittamaan”, toteaa biisin säveltänyt kitaristi Vesa Siltanen.

Voit katsoa DIY-hengessä koko bändin voimin tehdyn videon ”Käärmeet ja tikapuut” -kappaleesta tästä:

Kokoonpano:
Jani Leinikka – laulu
Vesa Siltanen – kitara & taustalaulu
Markus Lehto – basso & taustalaulu
Ville Ruuskanen – rummut

Diskografia:
Pantheon-single (2014)
Maanantaikappaleet-EP (2015)
Kysymys-single (2016)
Ääripäät-single (2018)
Harharetket (2018)
Tatuoitu-single (2021)
Käärmeet ja tikapuut -single (2021)

https://www.facebook.com/alasinyhtye/
https://www.instagram.com/alasinyhtye/
https://sptfy.com/Alasin
https://www.youtube.com/channel/UCjuBiZhg8gHDwM10KR4-tYw