Kuva: Vertti Luoma

Vaasa Festivalin lauantai peruuntuu myrskyn vuoksi

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 6.8.2022

Vaasa Festivalin lauantai-illan 6.8.2022 neljä keikkaa on peruutettu ja lauantain festivaalipäivä keskeytetty klo 21.00 lähestyvän myrskyn ja ennustettujen vaarallisten kovien myrskytuulien vuoksi. Tapahtumassa on keskeytyshetkellä ollut n. 8000 asiakasta. 

Keskeytyksestä on päättänyt lauantai-iltana Pohjanmaan Pelastuslaitos käytyjen keskusteluiden päätteeksi. Lähestyvä myrsky ja vaarallisen voimakas, jopa 24m / s myrskytuuli ylittää reilusti turvallisen tapahtuman järjestämisen rajat. Lauantain neljä viimeistä keikkaa, Kaija Koo, Lauri Tähkä, Mariska ja Mara Balls, on peruutettu.

Kalenterikuva 2023
Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2023 →

“Olemme tietenkin harmissamme, että tapahtuma joudutaan keskeyttämään. Asetamme turvallisuuden kaiken edelle ja ymmärrämme, että vaarallinen tuuli aiheuttaa suuren turvallisuusriskin tapahtumaympäristössä. Tapahtumalla on vakuutus tällaisia tilanteita varten. Tiedotamme asiakkaita mahdollisista kompensaatioista mahdollisimman pian.” -Tommi Mäki, promoottori Vaasa Festival

Vaasa Festivalin järjestää Nordic Live Productions Oy. Yritys on vuonna 2013 perustettu valtakunnallisesti toimiva kotimaisten nuorten yrittäjien omistama tapahtuma-alan ammattilaisorganisaatio. Yrityksen kaikki omistajat myös työskentelevät yhtiön tapahtumatuotannossa.

Yhtiö tuottaa vuosittain lukuisia festivaaleja Suomessa kuten Raasepori Festivalin, Hanko Sommarfestin, Espoon Viinijuhlat, Solar Sound Festivalin Seinäjoella, Aura Fest -kaupunkifestivaalin Turussa, Kokkolan Viinijuhlat, Kainuun Musiikkijuhlat Kajaanissa sekä satoja muita klubitapahtumia, konsertteja ja yksityistilaisuuksia – pienistä tapahtumista aina stadionluokan megatoteutuksiin asti.

Festivaali on julkaissut aiheesta virallisen tiedotteen ja voit lukea sen tästä:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0zgkftL4YPLTQxfrG7UUirGvGUH1n2swHYZ83wdHUCVv2JdGKSsVpQuZFBmYv3Zdtl&id=100044572634503

Luetuimmat

Uusimmat