Vaasa saa uuden sisärockfestivaalin: kaksipäiväinen RokkiKaaos Vol. 1 valtaa WSArenan lokakuussa

Vaasassa WSArenassa 29.–30. lokakuuta järjestettävä mm. Arionin, Turmion Kätilöt, Ruoskan ja Fear Of Dominationin Vaasaan tuova Kaaosfest saa rockmusiikkiin painottuvan sisarfestivaalin, kun Kaaosfestiä järjestävä Suomen suurimpiin vaihtoehtoisen musiikin musiikkilehtiin lukeutuva Kaaoszine lanseeraa oman kaksipäiväisen RokkiKaaos Vol. 1 -sisäfestivaalin.

Sisäfestivaali tullaan järjestämään 8.–9. lokakuuta WSArenassa, ja siinä tulee esiintymään kaiken kaikkiaan kahdeksan yhtyettä kahden päivän aikana.

Tapahtuman lanseerauksen yhteydessä tulevat myyntiin myös erittäin rajoitetut Early Bird -liput, jotka ovat myynnissä hintaan 42,5 € toimituskuluineen 1.6. asti tai siihen asti, kun lippuja riittää.

1.6. jälkeen kahden päivän lipun hinnaksi muodustuu 52,5 € toimituskuluineen sekä päiväkohtaisen lipun hinnaksi 32,4 € toimituskuluineen.

Tapahtuman esiintyjäkaarti tulee olemaan erittäin värikäs, ja luvassa on aimo annos erittäin monipuolista rockmusiikkia pienillä punk- ja metallivivahteilla höystettynä.

RokkiKaaos Vol. 1 -festivaalin ohjelmisto tullaan julkistamaan kahdessa erässä kesäkuun ja heinäkuun aikana.

Tapahtuman puuhamiehenä yhdessä Volumestakin tutun Marko Perälän kanssa toimiva Arto Mäenpää kommentoi festivaalin ohjelmistoa seuraavasti:

”Olemme erittäin innoissamme saadessamme tuoda Vaasaan uuden sisäfestivaalin. Tapahtuman ohjelmiston kasaaminen on sujunut erittäin sujuvasti, ja mielestämme saimme Marko Perälän kanssa kasaan erittäin laadukkaan ja monipuolisen ohjelmiston, jonka luulisi ainakin saavan vaasalaisiin vipinää ja vilskettä. On jopa mahdollista, että heti ensimmäisessä RokkiKaaoksessa tullaan näkemään yksi esiintyjä tuolta naapurimaamme suunnalta, mutta siitä lisää kesäkuussa, mikäli kaikki palaset saadaan loksahtelemaan kohdilleen.”

Early Bird -liput myynnissä nyt Netticketin kautta täältä.

Virallinen Facebook-tapahtuma:

https://www.facebook.com/events/2932174356995960

Kommentoi julkaisua