Vaasaan paluun tekevän Rockperry ReLoadin ohjelmisto valmis: kaikki lipputyypit nyt myynnissä

Vaasassa 15. päivä kesäkuuta järjestettävä –festivaalin ohjelmisto on nyt valmis. Festivaaliin jo aiemmin ilmoitettujen Skid Row:n, Hardcore Superstarin, Kotiteollisuuden sekä Eclipsen lisäksi ohjelmistoa tulevat vahvistamaan ruotsalaisen rockin suuruus ja kotimainen .

Useista klassikoiksi nousseista rock-kappaleistaan tunnettu Backyard Babies täyttää tänä vuonna kunnioitettavat 30 vuotta. Vuosikymmenten aikana asemansa ruotsalaisten rock-yhtyeiden kärkikastissa vakiinnuttaneen yhtyeen suosio ei osoita hiipumisen merkkejä ja yhtye onkin tällä hetkellä elämänsä parhaassa iskussa. Bändin kahdeksas studioalbumi ”Sliver & Gold” julkaistaan maaliskuun 1. päivä ja yhtye saapuu tuoreen albumin ja mittavan kiertueen siivittämänä Rockperry Reload lauteille 15. päivä kesäkuuta. Luvassa on aimo annos kokemusta sekä rockin ajattomia klassikkoja.

Vuonna 1995 Kaskisissa alkunsa saanut Sara julkaisi viime vuoden syyskuussa järjestyksessään kahdeksannen albuminsa nimeltä ”Summa”. Paluun takaisin kitaravetoisempaan sekä raskaampaan soundiin tehnyt yhtye on aina karsastanut laatikointia ja rinnastusta aikalaisiinsa ja bändi onkin kulkenut aina omia polkujaan musiikin parissa. Saran ilmaisu on vuosien mittaan aaltoillut raskaskätisestä rockista unenomaiseen ja syleilevään äänimaisemaan niin elektronisia elementtejä kuin terävää pop-melodiatajuakaan kaihtamatta.

Rockperry ReLoadin kaikki lipputyypit ovat nyt myynnissä ja löydät ne tästä.

https://rockperry.fi/
https://www.facebook.com/rockperryreload/
http://www.backyardbabies.com/
http://www.saranhuone.net/

Kommentoi julkaisua