Vaasalainen turborock-yhtye Grillijono K.O. julkaisi uuden singlen ja musiikkivideon tulevalta debyyttialbumiltaan!

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 16.7.2020

Vaasalainen turborock-yhtye Grillijono K.O. julkaisi ensimmäisen maistiaisen syksyllä ilmestyvältä esikoislevyltään. Albumin julkaisusta vastaa Secret Entertainment. Katso huikea musiikkivideo kappaleesta ”Mä oon sun koira” tästä:

Kalenterikuva 2023
Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2023 →

Mä oon sun koira” -biisi vie yhtyeen sointia entistä raskaampaan suuntaan, kun Slayer-vivahteiden ja lyriikoiden kautta sukelletaan epätasapainoisen parisuhteen pyörteisiin – yhtyeelle tuttuun, kieroutuneeseen sävyyn. Yhtyeen laulaja-kitaristi Lobo-Tommi kertoo kappaleesta seuraavaa:

”Joskus parisuhteessa muodostuu ikään kuin kaksi osapuolta, koira ja omistaja. Koira yrittää miellyttää isäntäänsä tai emäntäänsä silläkin uhalla, että joutuu tukahduttamaan oman identiteettinsä. Lopputulos ei ole aina kaunista katsottavaa.”

Biisille kuvattiin myös video, johon haettiin vaikutteita paitsi biisin teksteistä, myös vanhoista kauhu- ja komedialeffoista. Lobo-Tommi jatkaa:

”Musavideon inspiraationa toimi muun muassa Monty Pythonin Holy Grail. Pakattiin kaljat ja akkarit, ja lähdettiin mökille kuvaamaan ö-luokan kauhua. Video tehtiin ajatuksella ’mitä tyhmempi sen parempi’. Mielestämme onnistuimme siinä helvetin hyvin!”

Kokoonpano:
Lobo-Tommi (kurkku & kitara)
Rahina-Rautiainen (kitara & taustalaulu)
Lars von Clier (basso & taustalaulu)
Bräd Wursti (rummut)

Linkit:
https://www.facebook.com/grillijonoko
https://instagram.com/grillijonoko
https://spoti.fi/2CCXDQA
https://grillijono-ko.bandcamp.com

Luetuimmat

Uusimmat