Vaihtoehtoista rockia soittava Twin Flame julkaisi uuden albumin

Kirjoittanut Niko Kuusela - 26.2.2021

Twin Flame on vuonna 2015 perustettu alternative rock/grunge-bändi. Bändi julkaisi juuri neljännen albuminsa ”20th Anniversary for Nothing Is Real”.

Laulaja-lauluntekijä A.M.Heickell kommentoi:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Jo pitkään olin omistanut elämäni Irlanninsusikoirien kasvattamiseen ja kitaroiden rakentamiseen. Olin täysin hylännyt ajatuksen uusien biisien julkaisemisesta. Sain idean biisiin jossa on kaikkea, mitä et halua kuulla, jopa niin että äänet pyysivät olla tekemättä biisiä.

Albumin alkuperäinen idea oli olla pelkästää A-puoli ja B-puoli ja kaikki biisit peräkkäin. Tämä vastalauseena kertakäyttökulutukselle, jossa kuunnellaan vain yhtä biisiä. Tämä on kokonaisuus, mutta tulen vastaan “laumaa” kerron asian, mutta saatte biisit erikseen.

”20th Anniversary” pitää sisällään biisejä, jotka olen aiemmin jättänyt pois kiusallani. Elettiin vuotta 1998 ja silloinen tuottajani Kari Kalèn (Tuomari Nurmio, Leevi and the Leavings) vei Levy-yhtiöön (Love Records: Atte Blom) kuultavaksi ”Candlelight” biisin ja palaute oli, ettei kukaan kuuntele ja osta näin raskasta musiikkia. Silloin ei ollut suuri yleisö vielä löytänyt bändiä HIM. Nyt pääsette kuulemaan ”Candlelight”, ”An angel”, ”Shrug to my being” ja ”LSD:n” niin kuin ne olivat alussa soitettu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Nämä vanhat biisit paljastavat, että voit opetella jokaisen Yngwie Malmsteenin soittaman riffin, mutta silti et ole omaperäinen ja soitossasi ei ole sielua; tyylitajua et voi opetella, vaan sen kanssa synnytään.

Jani Lehmonen on toinen säveltäjä levyllä ja hän palautti uskoni musiikkiin ja on masteroinut joka biisin. Kaikki orkesteriosuudet ovat hänen käsialaansa. Jani on minulle kuin George Martin oli The Beatlesille.

Erityiskiitos Susannalle kitarasoundeista.

Tämä levy on omistettu yhtyelle Nothing is real.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Jos sinulla on rahaa, lahjoita rescue koirille ja/tai -eläimille ja pidä huoli, että he sen saavat.

“Koira on elämässäsi vain hetken, mutta sinä olet hänelle koko elämä” ”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat