Vaihtoehtorockin hyökyaalto: Blame Me!:n musiikkivideo ”Toxic”-kappaleesta Kaaoszinen ensiesityksessä

Kotimainen ! on kaikessa hiljaisuudessa valmistellut uutuusalbumia, joka tullaan julkaisemaan kuluvan vuoden aikana. Aikoinaan Tuska Torstai -kisassa pitkälle edenneen ja itänaapureissamme Venäjällä ja Virossa huomattavan paljon keikkailleen alternative-yhtyeen soundi on moderni ja raikas, raskas mutta melodinen. Bändi yhdistelee popin ja metallin parhaita puolia Bini Silvennoisen heleällä laululla tehostettuna. Yhtye on nyt julkaisemassa tulevalta albumiltaan uuden kappaleen nimeltä ”Toxic”, ja laulaja Bini Silvennoinen avaa kappaletta Kaaoszinelle seuraavasti:

”’Toxic’ kertoo ahdistuksesta ja päänsisäisestä taistelusta. Kun oma mielenterveys on rakentunut hauraalle pohjalle, niin sisäiset demonit voivat tuhota sen sekunneissa. Maailman menossa pitäisi aina olla mukana ja mennä eteenpäin saavuttaen asioita, mutta joskus on turvallisempaa pysähtyä hengittämään, pitää huoli itsestä ilman kiireitä ja jännitteitä. ’Antakaa minun korjata itseni ja hengittää.'”

Voit katsoa kappaleesta perjantaina virallisesti ilmestyvän videon jo nyt ennakkoon Kaaoszinen sivuston kautta tästä:

Videon ohjannut Juho Jokimies kertoo ideasta videon takaa seuraavaa:

”Soittovideo esittelee yhtyeen kahdessa ulottuvuudessa – formaali, siistitty juhlabändi vaihtuu alternative-henkiseen riehuntaan. Samalla video kuvastaa myös sitä mistä biisikin kertoo, eli että pitäis olla aina nätisti ja hienosti, edetä eteenpäin yhteiskunnan mukana, mutta pään sisällä myllertää ja haluis vaan päästä tekemään asiat omalla tavalla. Tuntuu siltä, että muuten kohta happi loppuu.”

Blame Me! on:
Bini Silvennoinen – laulu
Jesse Marttila – kitara
Juho Jokimies – basso
Vallu Kousa – rummut

Kommentoi julkaisua