Vaikutteeni albumeina: Gustva Lithammer (Adept)

Adept 2013Ruotsalaisen metalcoren lippulaiva julkaisi 18. päivä helmikuuta uuden ”Sleepless” -nimisen albuminsa Napalm Recordsin kautta. Kaaoszine pyysi haastattelun yhteydessä yhtyeen kitaristia Gustva Lithammeria listaamaan meille viisi albumia, jotka ovat toimineet hänelle suurimpana musiikillisena vaikuttajana. Voit katsoa Gustvan valinnat sekä perustelut tästä:

1. Biffy Clyro – ”Only Revolutions”:

– Ehkä hieman outo valinta, mutta valitsin tämän albumin sen takia, että Biffy Clyron muusikot ovat kerrassaan loistavia kappaleiden kirjoittajia. He ovat ainakin toivottavasti vaikuttaneet myös omiin taitoihini kappaleiden kirjoittajana (naurua).

2. Deftones – ”White Pony”:

Deftones on yksi maailman omaperäisimpiä metalliyhtyeitä sekä yksi suosikeistani. ”White Pony” on upea albumi joka pyöri levysoittimessa nuoruudessani lukemattomia kertoja.

The Bled – ”Pass The Flask”:

– Tämä albumi on yksi parhaista “core”-albumeista, joita olen koskaan kuullut. Albumi on vaikuttanut myös paljon itseeni kitaristina.

Millencolin – ”Pennybridge Pioneers”:

– Millencolinilla on ollut suuri vaikutus itseeni, koska sen kautta löysin aikoinaan raskaamman musiikin. Omasta mielestäni bändi on yksi punkrockin parhaista, ja tämä levy on lähes täydellinen suoritus.

5. In Flames – ”Clayman”:

– Tämän viimeisen on vain pakko olla In Flamesia. En oikein osaa valita, koska heillä on monia kovia albumeita, mutta varmaankin ”Clayman”. Se on mielestäni paras heidän tuotannosta.

Kommentoi julkaisua