Vaikutteeni albumeina: Tomi Salonen / One Morning Left

Kotimainen crabcorea soittava One Morning Left julkaisee toisen albuminsa nimeltä ”Our Sceneration” helmikuun 22. päivä Spinefarm Recordsin kautta. Kaaoszine tavoitti Facebookin välityksellä yhtyeen rumpalin sekä puhtaita lauluja laulavan Tomi Salosen, joka paljasti meille viisi albumia, jotka ovat häneen muusikkona vaikuttaneet eniten. Lue lisää nähdäksesi Tomin valinnat sekä kommentit valintoihin liittyen.

1. The – The Fat of The Land (1997):

Konemusiikki on aina ollut lähellä sydäntä ja siitä on syntynyt jopa pakkomielteinen elementti omaan musiikkiin! Tähän olisi voinut laittaa minkä tahansa Prodigyn levyn koska kaikki on kolahtanut jollain tapaa ja jäänyt mieleen, mutta ehkä kokonaisuudeltaan ”The Fat Of The Land” on paras ja ehjin kokonaisuus. Levy oli kovassa soitossa 97-98 ja vieläkin löydän itseni melko usein pyörittämästä kyseisen levyn kipaleita!

2. – Incesticide (1992):

Bändin demoista,outtakeista, covereista jne jne koostuva kokoelmalevy! Yhtä hyvin tämäkin olisi voinut olla bändin studio levy siinä missä ”Bleach”,”Nevermind” tai ”In Utero” sillä siitäkin löytyy Nirvanamainen sisältö. Jopa coveri biisit kuullostaa bändin omilta biiseiltä. Niinkuin kaikki muutkin Nirvanan levyt niin myös tämä lätty pysyy mielessä ja kuuntelussa!

3. – Dedication (2002)

Omasta mielestäni ehkä kaikkien aikojen kovin HC pläjäys, jonka sisältö ei sen kummempia ylistyksiä kaipaa. Tuhti setti täyttä turpaanvetoa saa huonoonkin päivään uuden draivin!

4. – Relativity (2008)

Mr. Craig on vaikuttanut itseeni äänellään paljon ja hänellä on hyvä saundi. Levyn melankoolinen tunnelma ja sanoitukset toimivat loistavasti itselleni ns. terapialevynä.

5. – Page Avenue (2003):

Levy joka sisältää muistoja kavereista,ajoista ja rakkaista! loistava levy kaikinpuolin levy meni useasti soittimeen kun kaveriporukan illanvietto alkoi!

Kommentoi julkaisua