Vaikutteeni kappaleina: Carolus Aminoff / Bob Malmström

Kotimainen ”porvaricorea” soittava Bob Malmström työstää tällä hetkellä materiaalia tulevalle albumilleen. Kaaoszine tavoitti yhtyeen vokalistin Carolus Aminoffin, joka paljasti meille viisi kappaletta, jotka ovat vaikuttaneet häneen muusikkona tähän asti eniten. Lue lisää nähdäksesi Caroluksen lista sekä kommentit kappaleisiin liittyen.

1. Guns’n’Roses – ”You Could Be Mine”:

”Bongasin tämän niin kuin moni muukin junnu siihen aikaan Terminator 2 leffassa. Reagoin jo siihen leffan aikana kun pojat virittävät mopoa samaan aikaan kun kyseinen biisi soi taustalla. Pää meinasi räjähtää kun näin kappaleen musavideon viikkoa myöhemmin. Tämän jälkeen pitkätukat valtasivat huoneeni seinät sekä levyhyllyni.”

2. Bad Religion – ”American Jesus”:

”Punk tuli kuvioihin noin 11 -vuotiaana kera Offspringin, NOFX:in sekä Bad Religionin. Myös Misfits ja Sex Pistols kolahti näihin aikoihin. Bad Religion vakuutti kuitenkin eniten ja varsinkin tämä biisi, jonka pikkuserkkuni minulle huudatti joskus junnuna. Yhä edelleen aivan saatanan kova styge!”

3. Sepultura – ”Roots Bloody Roots”:

”Ensimmäinen ”rankka” bändi jota rupesin kuuntelemaan sen jälkeen kun perus Maidenit, Metallicat ja AC/DC:t oli koluttu läpi. Kaikki koulukaverit piti mua ihan pellenä kun kuuntelin örinämusiikkia seiskaluokalla! Rootsin aikoihin Sepultura kolahti jonka jälkeen huomasin, että bändin vanhempi tuotantohan on vieläkin kovempaa. Otin tämän biisin nauhalle Jyrki-ohjelmasta ja katsoin videon n.10 kertaa päivässä.”

4. Satyricon – ”Hvite Krists Död”:

”Sepulturan jälkeen tulikin sitten black metal. Kuulin kyseisen biisin Metallväktarna-ohjelmassa ollessani seiskaluokalla. Yhä edelleen mielestäni maailman paras black metal -biisi. Meinasin paskantaa housihin kun kuulin tämän ekaa kertaa livenä Tavastialla vuonna 2002.”

5. Totalt Jävla Mörker – ”Kall Värld”:

”Sen lisäksi, että bändillä on maailman paras nimi on bändi myös parhaita livebändejä ikinä. Tilasin kaksi ekaa albumia suoraan Ruotsista koska niitä ei saanut täältä mistään. Kolmas albumi josta kyseinen kappale löytyy oli sitten meikäläiselle lopullinen niitti. Tiesin tämän jälkeen millaista musiikkia haluan tehdä jos jonain päivänä vaikutan bändissä.”

Kommentoi julkaisua