Väkivaltaisen popin lipunkantaja Blind Channel julkaisee uuden albumin perjantaina

Raskaan rockin konepop-poljentoon sujuvasti yhdistävä ja viime vuonna Emma-ehdokkaanakin ollut julkaisee perjantaina kolmannen studioalbuminsa. Täsmänä bändin sieluun osuva nimi ”Violent Pop” kertoo siitä, mistä koko hommassa on pohjimmiltaan kyse.

”Nyt, jos koskaan, ollaan asian ytimessä. Voimme suurella tyytyväisyydellä luvata, että tulossa on intensiivinen Blind Channel -albumi, jonka nimi kertoo jo kaiken. Emme malta odottaa, että fanit pääsevät kuulemaan näitä biisejä niin levyllä kuin livenä”, toteaa bändi.

Vuonna 2013 perustettu yhtye on aina kumartanut avoimesti esimerkiksi Enter Shikarin, 30 Seconds to Marsin ja Linkin Parkin alkutuotannon suuntaan, ja näitä aineksia edelleen sisältävän uuden kokonaisuuden on nivonut jälleen yhteen tuottaja Jonas Olsson. Suuren osan biiseistä on miksannut esimerkiksi Volbeatin ja Amaranthen kanssa työskennellyt Jacob Hansen.

Konealan osaamista on läsnä myös albumin feattaajapuolella: huippu-DJ Alex Mattson on mukana ”Timebomb”-biisissä, joka päätyi sinkkujulkaisuna useille rock- ja metallilistoille mukaan lukien Yhdysvaltojen Sirius XM -kanaville. Levyn toisena vierailijana kuullaan Amaranthen Henrik ”GG6” Englundia ”Snake”-biisissä.

Jo Wackenissa, Weekend Festivalissa ja Szigetissä nähty Blind Channel suuntaa julkaisun myötä keikoille, ja ”Violent Popin” virallinen julkaisukeikka koittaa 25. päivä huhtikuuta The Circuksessa, Helsingissä. Bändin livekunnon voi katsastaa joko Tallinn Music Weekin metallitapahtumassa maaliskuun lopulla tai huhtikuun 22. päivä Tampereen Pakkahuoneen Klubilla.

Kappalelista:
1. Gun
2. Over My Dead Body
3. Died Enough For You
4. Fever
5. Timebomb (feat. Alex Mattson)
6. Snake (feat. GG6)
7. One Of Us
8. Enemies With Benefits
9. Love Of Mine
10. Feel Nothing
11. Lanterns

KOKOONPANO:
Niko Moilanen – laulu, samplet
Joel Hokka – laulu, kitara
Joonas Porko – kitara, taustalaulu
Olli Matela – basso
Tommi Lalli – rummut

Blind Channelin musiikin julkaisee .

www.blindchannel.fi
facebook.com/BlindChannelBand

Kommentoi julkaisua