Valonkantajilla miehistömuutoksia: uusiksi jäseniksi basisti Ilari Kauppi sekä Children of Bodomin entinen kitaristi Alexander Kuoppala

– Jaake Nikkilä ja Alexander Kuoppala

Kotimainen raskasta rockia soittava Valonkantajat tiedotti miehistön muutoksista, kun kitaristi Ville Saloranta sekä basisti Jukka Hjelm ovat lähteneet bändin riveistä. Päätösten perusteluiksi kerrottiin henkilökohtaiset syyt.

Valonkantajien ei tarvinnut kauaa olla vajaalla miehistöllä. Basisti Ilari Kauppi sekä in alkuperäiskitaristi ja yhtyeessä vuoteen 2003 asti soittanut Alexander Kuoppala liittyivät bändin riveihin. Alexander Kuoppala hoitaa soolokitaran osuudet ja Ilari Kauppi vastaa bassosta ja taustalaulusta.

Valonkantajat tiedottaa Facebook-sivuillaan:

”Valonkantajat uudistuu, ihan kirjaimellisesti: kitaristi Ville Saloranta ja basisti Jukka Hjelm eivät enää ole orkesterin aktiivijäseniä. Syyt lopettamiselle olivat henkilökohtaiset ja takuulla painavat molempien osalta.
Kiitos jätkät yhteisistä ajoista, jäi hyviä muistoja! Ja tietysti musiikki. Villen soolot ovat aina osa Valonkantajien historiaa, vaikka Ville ei enää bändissä soitakaan. Unohtamatta Jukan vankasta haara-asennosta tarjoiltua matalataajuusjyrinää sekä nasakkaa huumoria 🙃
Tässä kappaleessa yksi Villen mestariteoksista. Salut!
-J.Nikkilä”

”No niin, ladies & gentlemen: Ylpeänä ilmoitamme että Valonkantajien uudet jäsenet ovat Alexander Kuoppala (soolokitara) ja Ilari Kauppi (basso, taustalaulu). Alexander on aikaisemmin soittanut Children of Bodomissa ja Timo Rautiaisen bändissä. Ilarin musiikillinen tausta on runsas ja epämääräinen, eikä yli kolmekymmentä vuotta yhtä soittoa ole tuonut selvyyttä siihen, mikä hänen pääinstrumenttinsa on. Tässä bändissä kuitenkin selkeästi basso. Alexanderin sooloja on kuultavissa jo myöhemmin tänä vuonna julkaistavalla Vastavirtaan -albumilla. Myös treenaaminen tulevia keikkoja varten on aloitettu.”

Kommentoi julkaisua