Vampyyrit rokkasivat ei niin hiljaa Helsingin yössä: The 69 Eyes Virgin Oilissa

the-69-eyes-2016-1Lähikuukausina erinäisistä asioista tapetilla ollut The 69 Eyes vetäisi reippaasti tunnelman kattoon Helsingin Virgin Oilissa perjantaina 16. syyskuuta 2016. Mikäli kenelläkään yleisössä olleella oli pelko perseessä siitä, että keikka ei menisi ihan putkeen, se oli täysin turhaa. Helsingin Vampyyrit aloittivat settinsä reippaasti vanhalla hyvällä biisillä nimeltään ”Framed In Blood”, josta setti jatkui erittäin sujuvasti vielä yhden biisin ajan ennen Jyrki69:n juttelua yleisölle. Mutta eihän keikalle mitään puheita ollut tultu kuuntelemaan, joten Jyrki69 piti sanamäärän aika niukassa, minkä jälkeen keikka jatkui yhtä reippaissa tunnelmissa, kuin se oli alkanutkin.

the-69-eyes-2016-2Koko setti kesti encoren kanssa puolisentoista tuntia, joten yleisö varmana sai vastinetta lippunsa hinnalle, joka muuten ei ollut mitenkään päättömän kallis. Tässä puolessatoissa tunnissa kerkesi hyvin näkemään, että hiljattain sairaalaan kiidätetty Jussi69 oli ihan yhtä kovassa kunnossa kuin aina aiemminkin (ennen sairastumistaan siis). Muistipa Jussi kilttinä poikana kiitellä yleisöäkin siitä, että hän edelleen jaksaa kannuja paukuttaa kuin Duracel-pupu konsanaan. Loppubändikin oli kovassa tikissä edelleen, ja The 69 Eyesia oli jälleen kerran ilo sekä katsella että kuunnella. Eniten koko keikan aikana korvaan pisti ehkä se, että setti sisälsi hyvinkin reippaasti vanhoja biisejä, mikä tosin ei ollut huono asia.

the-69-eyes-2016-3Summa summarum: Keikka oli yksi kovimmista anno domini, ja jos mielesi halajaa nähdä ja kuulla bändiä lisääkin, seuraava keikka on Tavastialla 29.10.2016.

Illan biisit olivat seuraavat:

 1. Framed in Blood
 2. Jet Fighter Plane
 3. Betty Blue
 4. Angel on My Shoulder
 5. Gothic Girl
 6. Tonight
 7. Jerusalem
 8. Dolce Vita
 9. The Chair
 10. Never Say Die
 11. Shallow Graves
 12. Wasting the Dawn
 13. Miss Pastis
 14. Feel Berlin
 15. Brandon Lee

Encore:

 1. Devils
 2. Dance D’Amour
 3. Lost Boys

Kirjoittanut: Sarita Kotkavalkama
KuvatAJ Johansson Photo and Video

Kommentit