Van Dammes julkaisi Huuhkajille omistetun teemalevyn

Helsinkiläis-brysseliläinen garage punk-yhtye julkaisi 21.5. viidennen EP-levynsä ”Finally There”. Teemalevy on omistettu Huuhkajille eli Suomen jalkapallomaajoukkueelle, joka osallistuu tänä kesänä historiallisesti ensimmäistä kertaa miesten jalkapallon Euroopan mestaruuskilpailuihin. EP käsittelee teemaa kolmesta eri näkökulmasta: turnaukseen selviytymisen aikaansaama euforia, turnauksessa renessanssineron johdolla ennakkoluulottomasti esiintyminen sekä turnauksen jälkeisten tunnelmien ennakointi.

Levyn nimibiisin uudella videolla seikkailee itse Huuhkajien päävalmentaja Markku ”Rive” Kanerva. Lisäksi ”(It’s Time For) Rivelution” -kappale ennätti jo saavuttaa menestystä Ylen Huuhkajaviisuissa sijoittuen neljänneksi.

Saksalaisen Rockstar Recordsin julkaisema ja suomalaisen Lauri Elorannan äänittämä levy on saatavilla kaikissa suoratoistopalveluissa, mutta myös kasettina ennen kisoja. Alun perin Van Dammesin oli määrä esiintyä ennen ja jälkeen Suomen avausottelun Kööpenhaminassa, mutta suunnitelmat kariutuivat tuotantoteknisistä syistä. Yhtye esiintyy Helsingissä ehkä tänä kesänä, ja uudet Euroopan kiertueen päivämäärät ovat suunnitteilla kesälle 2022.

Kommentoi julkaisua