Vantaan Rockfest julkisti tukun uusia esiintyjiä: mukana mm. Guano Apes

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 27.3.2017

Saksalainen rock-suuruus ja etenkin hittibiiseistään ”Big in Japan” ja ”Open Your Eyes” tunnettu Guano Apes saapuu tähdittämään Vantaalla kesäkuussa pidettävää Rockfestiä. Tämä rockia, metallia, poppia ja räppiä musiikissaan yhdistävä yhtye on perustettu jo yli 20 vuotta sitten, mutta jatkaa yhä kiertueitaan vahvalla ja vankkumattomalla suosiollaan. Muita Rockfestin tuoreita julkistuksia ovat ruotsalainen garage rock -yhtye Royal Republic, Suomea edustava legendaarinen metallibändi Diablo sekä kaikkien rokkareiden kuningas Michael Monroe. Kyseessä on ensimmäinen kevään kahdesta artistijulkaisusta.

Vehkalassa 9.-10. kesäkuuta pidettävän Rockfestiin jo aiemmin julkaistu perjantaina esiintyvä Rammstein sekä lauantaina lavalle nouseva Evanescence sekä mm. Infected Mushroom, Kotiteollisuus, Turmion Kätilöt, Stam1na ja Pain.

Rockfest haluaa tarjota tinkimätöntä rockmusiikkia tosifaneille, koska monet muut festivaalit ovat siirtyneet rockista popmusiikin pariin ja poistaneet jopa nimestään rock-sanan kokonaan. Kaksi lavaa ja parikymmentä artistia takaavat Rockfestille täysiverisen rocktunnelman mittavine oheistoimintoineen ja palveluineen. Festivaali on sallittu kaiken ikäisille, mutta siellä on runsaasti erillisiä anniskelu- ja VIP-alueita.

Pääkaupunkiseudun musiikkikartalta on puuttunut musiikkifestivaali, joka voi tarjota tuhansien katsojien yleisölle maailmanluokan musiikkia yhtä vankalla meiningillä, kuin muualla Suomessa pidettävät kesäfestarit tarjoavat. Rockfest nostaa myös Vantaan takaisin festarikartalle kansainvälisine ja suomalaisine huippuartisteineen.