Vantaan Rockfest laajenee kaksipäiväiseksi – toisen päivän pääesiintyjäksi Evanescence

Evanescence 2013Yhdysvaltalainen rocksuuruus saapuu tähdittämään Vantaalla järjestettävää uutta Rockfest-musiikkifestivaalia. Yhtye nähdään Rockfestin lauantain pääesiintyjänä 10. kesäkuuta. Samalla tämä Vantaan Vehkalassa järjestettävä tapahtumaa muuttuu aiemmin ilmoitetusta kaksipäiväiseksi 9.-10. kesäkuuta. Muita nyt julkistettavia yhtyeitä ovat ja .

Evanescencen vuonna 2003 ilmestynyttä Fallen-debyyttialbuymia on myyty yli 17 miljoonaa kappaletta, ja se nosti yhtyeen kertaheitoilla koko maailman tietoisuuteen. Sittemmin tämä Amy Leen johtama yhtye on voittanut Grammy-palkintoja ja muita tunnustuksia ja jättänyt lähtemättömän jälkensä rockmusiikin historiaan. Suomessa Evanescence nähtiin viimeksi kymmenen vuotta sitten loppuunmyydyllä areenalla Helsingissä.
Rockfestin perjantain päätähtenä nähdään yli 15 miljoonaa albumia myynyt saksalainen heavy rock -suuruus Rammsteinin. Lisäksi Rockfestiin jo aiemmin julkistettu esiintyjiksi Turmion Kätilöt, Stam1na ja Pain.

Rockfestin liput tulevat myyntiin perjantaina 16. joulukuuta osoitteessa rockfest.fi. Liput maksavat alkaen 79 euroa, ja niitä on myynnissä vain rajoitettu määrä.

Rockfest on uusi maailmanluokan musiikkifestivaali, ja paikalle odotetaan molemmiksi päiviksi vähintään 25 000 hengen yleisöä. Rockfestin artistikaarti muodostuu Rammsteinin ja Evanescencen lisäksi muista ulkomaisista ja kotimaisista huippuesiintyjistä, joita julkistetaan lisää talven ja kevään aikana.

Rockfest haluaa tarjota tinkimätöntä rockmusiikkia tosifaneille, koska monet muut festivaalit ovat siirtyneet rockista popmusiikin pariin ja poistaneet jopa nimestään rock-sanan kokonaan. Kaksi lavaa ja parikymmentä artistia takaavat Rockfestille täysiverisen rocktunnelman mittavine oheistoimintoineen ja palveluineen. Festivaali on sallittu kaiken ikäisille, mutta siellä on runsaasti erillisiä anniskelu- ja VIP-alueita. Festivaalin lipunmyynnistä tiedotetaan lähiaikoina erikseen.

Rockfestin järjestää mm. RMJ:n sekä Kaisaniemen Park Live -festivaalin viime vuonna järjestänyt WKND Festival Oy, joka on myös suursuositun Weekend Festivalin takana.

Pääkaupunkiseudun musiikkikartalta on puuttunut musiikkifestivaali, joka voi tarjota tuhansien katsojien yleisölle maailmanluokan musiikkia yhtä vankalla meiningillä, kuin muualla Suomessa pidettävät kesäfestarit tarjoavat, toteaa promoottori Hardi Loog. –Rockfest nostaa myös Vantaan takaisin festarikartalle kansainvälisine ja suomalaisine huippuartisteineen.

Festivaalin nettisivut: rockfest.fi
Evanescence: www.evanescence.com
Rammstein: www.rammstein.de

Kommentoi julkaisua