Varas iski kyntensä Nita Straussin pedaaliin kesken fanitapaamisen – rosvo ei ottanut huomioon lukuisia kameroita ympäri rakennusta

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 24.10.2022

Varkaat tuottavat paljon päänvaivaa ja murhetta, ja monen muusikon kauhu onkin joutua varkauden kohteeksi. Lukuisat bändit ovat uransa aikana joutuneet katalan varkauden uhreiksi, kun joku on murtautunut pakettiautoon tai varastoon.

Nyt Alice Cooperin ja Demi Lovaton yhtyeistä tunnettu kitaristi Nita Strauss kertoo somessa hetki sitten tapahtuneesta anastuksesta. Strauss oli pitämässä kitaraklinikkaa  Big House Guitarsissa Atlantassa, ja klinikkaan kuului myös tapaaminen fanien kanssa.

Kesken fanien kanssa jutustelun joku kuitenkin päätti käydä näpistämässä yhden Straussin pedaaleista lavalta. Pitkäkyntinen ei kuitenkaan ilmeisesti tajunnut, että rakennus on täynnä kameroita, joten hänen naamansa jäi niille selvästi ja kirkkaasti.

”Hauskan iltapäiväklinikan jälkeen Big House Guitarsissa Atlantassa tämä mulkku päätti varastaa GT-1000 pedaalini lavalta, kun olin tapaamassa ja tervehtimässä faneja. Hän ei varmaan arvannut, että myymälässä on 30 kameraa ympäri rakennusta. Onneksi mitään korvaamatonta ei viety, ja kitarani, joka oli myös lavalla, on turvassa kanssani. Varkaat ovat perseestä”

View this post on Instagram

A post shared by 𝐍 𝐈 𝐓 𝐀 𝐒 𝐓 𝐑 𝐀 𝐔 𝐒 𝐒 (@hurricanenita)