”Varmistaminen, että kaikki osui täydellisesti kohdalleen, oli suurin haasteemme” – Haastattelussa Adam and the Metal Hawks

Kirjoittanut Ingeborg Roos - 5.6.2024

Chaoszine istahti alas yhdysvaltalaisen hard rock-yhtye Adam and the Metal Hawksin kanssa sukeltaakseen heidän luomisprosessiinsa, haasteisiinsa ja siihen, mitä heillä on edessään tulevaisuudessa. Yhtyeen viimeisin julkaisu ”Hurry Up And Wait” julkaistiin elokuussa 2023. Albumi on vankka lisä mihin tahansa kokoelmaan, joten emme halunneet ohittaa tilaisuutta jutella yhtyeen kanssa. Bändi on pian suuntaamassa Amerikan-kiertueelle.

Hei ja tervetuloa Chaoszineen! Miten teillä menee ja kuka vastaa kysymyksiimme?
Adam Ezegelian: Adam täällä! Olen Adam and the Metal Hawksin (@Amhband) laulaja.

Viime syksynä julkaisitte toisen albuminne ”Hurry Up And Wait”, mielestäni se kuulostaa edelleen hyvin tuoreelta ja modernilta. Miten fanit ja lehdistö ovat ottaneet julkaisun vastaan?

Adam Ezegelian: Olemme saaneet äärimmäisen positiivisen vastaanoton tälle albumille, emmekä voisi olla ylpeämpiä! Teimme kovasti töitä tämän albumin eteen ja toivottavasti se kuuluu, kun kuuntelette sitä.

Millainen ”Hurry Up And Wait” -albumin äänitysprosessi oli? Oliko studiossa unohtumattomia tai haastavia hetkiä, joita voisit jakaa?

Adam Ezegelian: Tällä albumilla oli joitain kappaleita, jotka jouduimme äänittämään uudelleen tietyiltä osin ja lisäämään yksityiskohtia, joten suurin haasteemme oli varmistaminen, että kaikki osui täydellisesti kohdalleen, mutta mielestäni onnistuimme siinä loppujen lopuksi.

Olette lähdössä kiertueelle Punk Rock Factoryn kanssa: onko teillä jo muita suunnitelmia loppuvuodelle 2024?

Adam Ezegelian: Meillä on joitakin keikkoja Las Vegasissa tänä kesänä, sekä ensimmäinen headliner-keikkamme LA:ssa historiallisessa Whisky a Go Go:ssa! Julkaisemme myös lisää kiertuepäivämääriä pian vuoden loppua kohti, joten jos etsitte seuraavaa live-esiintymistämme, muistakaa tarkistaa verkkosivumme, amhband.com, kaikki tiedot löytyvät sieltä!

Kiertueista puheen ollen, onko teillä ”rituaaleja” ennen lavalle menoa?

Adam Ezegelian: Meillä on yleensä joitakin äänenlämmittelyjä varmistaaksemme, että harmoniamme ovat huippukunnossa.

Oletteko koskaan kärsineet esiintymisjännityksestä?

Adam Ezegelian: Emme koskaan! Kohtelemme jokaista live-esiintymistä kuin suurta juhlaa ja kaikki ovat kutsuttuja! Et kai olisi hermostunut hengailemaan ystäviesi kanssa ja jammailemaan, vai mitä?

Meille suomalaisille bändi on vielä suhteellisen tuntematon. Kuinka kuvailisit bändiä jollekin, joka ei ole koskaan kuullut teistä?

Adam Ezegelian: AMH tuo klassisen rockin hauskuuden takaisin uudelle sukupolvelle, sosiaalisen median covereiden ja uusien rokkaavien alkuperäiskappaleiden kautta. Jos olet hard rockin fani, kuuntele meitä ja lupaan, ettet tule pettymään!

Musiikki on kutsumuksenne ja elämänne, mutta mitä harrastuksia teillä on?

Adam Ezegelian: Nautimme pelien pelaamisesta, hyvän ruoan syömisestä ja tietenkin musiikin soittamisesta!

Mitä urheilulajeja tykkäätte katsella tai pelata?

Adam Ezegelian: Kun olemme tien päällä, meillä on aina baseball- tai koripallopeli seurattavana. Joskus olemme peleissä paikan päällä laulamassa Yhdysvaltain kansallislaulua ennen pelin alkua!

Sitten vähän leikkisämpää linjaa, jos sopii. Jos Adam and the Metal Hawks olisi eläin, mikä se olisi ja miksi?

Adam Ezegelian: Jos olisimme eläin, ilmeinen valinta olisi haukka! Liidämme pilvien yläpuolella ja olemme valmiita syöksymään alas iskemään!

Kiitos paljon ajastanne tähän haastatteluun kanssani! Onko teillä jotain, mitä haluaisitte lisätä Chaoszinen lukijoille?

Adam Ezegelian: Kiitos, että käytitte aikaa tutustuaksenne meihin, kuunnelkaa musiikkiamme ja selvittäkää itse, oletteko osa AMH-perhettämme! Haluaisimme tavata teidät keikalla ja rokata! Tarkistakaa amhband.com tai meidän somekanavat @amhband tulevia keikkoja, eksklusiivisia signeerattuja tuotteita ja meidän perussisältöämme varten!


Alkuperäinen haastattelija Benedetta Baldin

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy