Kuva: Tero Ahonen

Vauhtiajot julkisti ensi kesän ensimmäiset esiintyjät

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 21.11.2019
Kuva: Tero Ahonen

Ensimmäinen Vauhtiajojen huippukattauksesta paljastettava artisti on yllätyspaluun tehnyt Tehosekoitin! Vuosituhannen vaihteen merkittävimpiin suomirockyhtyeisiin lukeutuva Tehosekoitin tekee odotetun paluun keikkalavoille ensi kesänä. Tehosekoitin tekee ainoan festivaalikeikkansa Pohjanmaalla Seinäjoen Vauhtiajoissa torstaina 16.7.

Yhtyeen hittejä ovat muun muassa ”C’mon baby yeah!”, ”Kaikki nuoret tyypit”, ”Asfaltti polttaa”, ”Pillitä Elli pillitä”, ”Maailma on sun”, ”Valonkantaja” ja ”Hetken tie on kevyt”. Tunnettu yhtye lopetti toimintansa vuonna 2004 ja vihdoin palaa esiintymislavoille.

Viime kuussa täydelle Hartwall Arenalle esiintynyt Vesala palaa jälleen Seinäjoelle ja Vauhtiajoille. Oman menestyksekkään soolouransa lisäksi Vesala tunnetaan myös Vain Elämää -ohjelmasta, johon hän on osallistunut kahdesti sekä PMMP -yhtyeestä. Emma -palkintoja napsinut Vesala on myös ensimmäinen nainen, jolle on myönnetty Reino Helismaa -sanoittajapalkinto.

Vauhtiajojen lavalle nousee myös legendaarinen J.Karjalainen. J.Karjalainen on aloittanut levytysuransa jo vuonna 1981 ja on yksi Suomen kaikkien aikojen suosituimpia laulaja-lauluntekijöitä. J.Karjalainen tekee kesällä 2020 vain valikoituja keikkoja, joista Vauhtiajot on yksi ja tämän jälkeen jää keikkatauolle.

Jo vuosia suomalaista festivaaliyleisöä viihdyttänyt ikisuosikki Kaija Koo vahvistaa Vauhtiajojen kesän kattausta. Energisen Kaija Koon keikat ovat todellakin pelkkää voittoo ja tämäkin supernainen on esiintynyt loppuunmyydyille areenoille.

Viidentenä, mutta ei missään nimessä vähäisimpänä Vauhtiajojen ensimmäisissä artistijulkaisuissa on Vauhtiajojen vakioviihdyttäjä, jonka poissaolo kattauksesta varmasti huomattaisiin. Tämä on tietenkin manserockin suuruus Popeda. Jo monesti Vauhtiajoissa esiintynyt ja edelleen yhtä toivotuimmista artisteista edustava Popeda on omien sanojensakin mukaan suomirockin kivijalka ja kurkihirsi, taattua laatua vuodesta 1971!

Lisää artistijulkaisuja tulee viimeistään tammikuussa, joten pysy kuulolla.

EARLY BIRD -LIPUT NYT MYYNNISSÄ NYT LIPPUPISTEESSÄ JA TIKETISSÄ:
– 3pv rocklippu 95e
– 3pv guest passi 130e
– Gold VIP passi 170e