Kuva: Niko Sihvonen

Vauhtiajot julkisti joukon esiintyjiä ensi kesälle: Don Huonot, Michael Monroe ja Peer Günt nähdään kesällä Seinäjoella

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 29.11.2023

Seinäjoella 18.-21.7. heinäkuuta järjestettävä Vauhtiajot -festivaali on julkistanut joukon artistikiinnityksiä. Festareilla nähdään comebackin tehnyt Don Huonot, Abreu, Michael Monroe ja Peer Günt.

Jo aiemmin on Vauhtiajoille julkaistu ruotsalainen rocklegenda The Hellacopters sekä Gettomasa, Portion Boys, Kolmas Nainen, Erika Vikman, Maija Vilkkumaa, Teflon Brothers, Mikael Gabriel, Kotiteollisuus ja Reino Nordin.

Vauhtiajot täytti viime vuonna 20 vuotta ja päätyi huimaan yli 66 000 hengen kävijäennätykseen. Vauhtiajojen uusi retrolava nostaa tapahtuman kokonaisartististien määrän suuremmaksi kuin koskaan, eli 30 esiintyjään. Retrolavalla nähdään myöhemmin julkistettavia alansa kovimpia ysäri- ja retroartisteja Suomesta ja maailmalta.

Retro Staget ovat saavuttaneet suuren suosion, ja ne ovat keränneet mittavan yleisön muun muassa viime kesänä Radio Nova Festivaalissa Helsingissä ja Tapiola Festivaalissa Espoossa. Nyt kyseinen suursuosittu konsepti huippuartisteineen saapuu myös Seinäjoelle.

– Tapahtuma-alue laajenee nytkin viimevuotiseen tapaan Kirkkokadulta Lakeudenpuistoon. Saimme tästä runsaasti kiitosta, samoin kuin puistoon sijoittuneesta vip-alueesta, kertoo Vauhtiajojen promoottori Kalle Keskinen.

Rajattu määrä edullisia Super Early Bird -lippuja on myynnissä 1. joulukuuta saakka tai niin pitkään kuin niitä riittää.

Vauhtiajojen promoottorina ja tuotantoyhtiönä toimii Loud’n Live Promotions Oy.

Luetuimmat

Uusimmat