Verjnuarmun kitaristilta ja Omniversumin jäseniltä uusi kokoonpano nimeltä Swansong

Kirjoittanut Minttu Koskinen - 21.7.2021
Swansong 2021, kuva: Marc Sabat/ Studio Sabat, vokalistin meikki, hiukset, päähine: Kiki Kameleontti

Kuopiolainen, melodista death metalia soittava Swansong tuo suomalaiselle metallikentälle jotain uutta yhdistelemällä heavy-, power- sekä melodeath-metallia naisvetoiseen örinään ja melodisiin miesvokaaleihin. Yhtye siirtyy heinäkuun aikana studioon ja sen studiotuottajana toimii Mathias ”Vreth” Lillmåns, joka on tuttu Finntroll-, Dispyt– ja …And Oceans -yhtyeistä. Lillmåns toimii bändin sosiaalisen median mukaan myös laulaja ja kappaleiden kirjoittaja Jemiinan mentorina.

Yhtyeessä ovat mukana Verjnuarmussa toiminut kitaristi Topi Pitkänen, Omniversumin laulaja Tomas Ahlroos, kitaristi Mika Tikkanen ja rumpali Markus Tikkanen sekä punk-bändi Up Yoursissa nuorempana toiminut Jemiina.

Toinen perustajista, säveltäjä ja kitaristi Topi Pitkänen kommentoi uutta kokoonpanoa:

”Kaikki alkoi intohimosta musiikkiin. Biisejä on tehty aktiivisesti loppuvuodesta 2019 alkaen yhdessä vokalistimme Jemiinan kanssa. Rumpali Markus Tikkanen on ollut mukana alusta saakka. Bändi sai lopullisen muotonsa tänä vuonna, kun saimme mukaan Omniversumin Mika Tikkasen ja Tomas Ahlroosin.
Kaikki kappaleemme perustuvat vahvoihin riffeihin ja aggressiiviset, tummat naisvokaalit yhdistettynä melodiseen miesääneen tekevät musiikistamme monipuolista. Halusimme yhdistää brutaalia ja old schoolia kauniisiin melodioihin ja kuoro-osuuksiin. Nyt on hyvä porukka kasassa, ja kun Jemiinan mentori Mathias ”Vreth” Lillmåns tarjoutui tuottajaksi, soppa oli valmis nautittavaksi. Suuntaamme nyt studioon demoäänityksiin, joten olkaa kuulolla!”

Seuraa bändiä sosiaalisessa mediassa
Facebook
Instagram

Swansongin kokoonpano:
Vokaalit: Jemiina
Vokaalit & basso: Tomas Ahlroos
Kitara: Topi Pitkänen
Kitara: Mika Tikkanen
Rummut: Markus Tikkanen

Kuva: Marc Sabat/ Studio Sabat

Meikki, hiukset ja päähine vokalistille: Kiki Kameleontti

Luetuimmat

Uusimmat