Viagra Boys julkaisi ”Welfare Jazz” -albuminsa – seuraava albumi jo julkaisuvalmiina

Tukholmasta ponnistava  jatkaa veitsenterävällä satiirilla maustettua taisteluaan yhteiskunnan epäkohtia vastaan toisella albumillaan ””. Yhtyeen vuonna 2018 julkaistun ”Street Worms” -debyyttialbumin hengessä jatkava ”Welfare Jazz” kiillottaa edeltäjänsä lyyriset teemat ja instrumentoinnin entistäkin ehommaksi ja tarjoaa 13 kappaletta post punkin, kantrin, bluesin ja elektronisen musiikin välillä seilailevaa ”hyvinvointi-jazzia”.

Yhtyeen basisti Henrik Höckert paljasti yllättäen 101 Part Time Jobs -podcastissa yhtyeen äänittäneen ”Welfare Jazz” -sessioiden aikana myös kolmannen albuminsa, joka nähnee päivänvalon lähitulevaisuudessa:

”Minusta tuntuu, että teemme sellaista musiikkia kun meistä sattuu sinä päivänä tuntumaan. Se voi olla ihan mitä vaan. Kaipa sen voi kuulla uudella albumilla, ja äänitimme itseasiassa samalla toisenkin albumin, joka tulee ulos joskus myöhemmin. Jep, korona – mitä muutakaan sitä voi tehdä?”

”Äänitimme kolmannen albumin pelkän studioteknikon kanssa, koska halusimme koittaa äänittää albumillisen biisejä itse. Treenasimme paljon ennen äänityksiä, jotta se kuulostaisi vähän enemmän elävältä. Olemme aika hyviä siinä live-hommassa, joten halusimme tuoda myös sen etualalle. ”Welfare Jazz” on mielestäni vähän pidemmälle tuotettu.”

”Welfare Jazz” -kappalelista:

1. Ain’t Nice
2. Cold Play
3. Toad
4. This Old Dog
5. Into The Sun
6. Creatures
7. 6 Shooter
8. Best In Show II
9. Secret Canine Agent
10. I Feel Alive
11. Girls & Boys
12. To The Country
13. In Spite Of Ourselves

Kommentoi julkaisua