Viikatteen Kaarle Viikate yhteiselle Suomen-kiertueelle yhdessä Netta Skogin kanssa: ”Molli to the max!”

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 3.5.2023

Suomen metallimusiikista tutut Kaarle Viikate ja monissa eturivin bändeissä vaikuttanut harmonikan soittaja Netta Skog yhdistävät voimansa ensimmäistä kertaa ikinä. Netta Skog kertoo yhteistyöstä seuraavaa:

”Oltiin samoilla festareilla keikalla Kallen kanssa ja pyysin hänet mun keikalle fiittamaan yhteen biisiin. Se oli ihan äärimmäisen kivaa ja yleisö tuntui yllättyneen positiivisella tavalla! Siitä se ajatus sitten lähti.”

Tämä duo haluaa tuoda yleisön lähemmäs niin sanottua ikivihreää aikaa ja on kerännyt ohjelmistoonsa klassikko-kappaleita niin Suomi-genrestä kuin myös ulkomaalaisista hiteistä. Kaarle Viikate hehkuttaa:

”Olen aina tykännyt vastarannalta kantautuvasta haikeasta harmonikan soitosta. Nyt tuo sama äänimaisema on mahdollista kokea samalla lavalla upeisiin ikivihreisiin kietoutuneena! Molli to the max!”

Lähestymistapa on maanläheinen ja soundimaailma varsin perinteinen. Tässä konseptissa ”More is more” ei välttämättä päde, vaan halutaan luoda tunnelmaa tarinoilla ja kauniilla lyriikoilla.

Kaarle Viikate & Netta Skog – Ikivihreitä tunnelmia ja tarinoita:
20.9. Tuusula, Krapin paja
21.9. Tampere, Telakka
22.9. Seinäjoki, Kalevan navetta
23.9. Lahti, Vanha Juko
24.9. Kouvola, Pato Klubi
27.9. Kuopio, Maxim
28.9. Joensuu, Kerubin Kellari
29.9. Lappeenranta, Nuijamies
1.10. Hämeenlinna, Suisto-klubi

Luetuimmat

Uusimmat