Viikinkimetallia soittava Peyton Parrish kahdelle klubikeikalle Suomeen helmikuussa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 13.9.2023

Ennakkoluulottomasti metallia, kantria ja viikinkiperinteitä yhteen takova Peyton Parrish saapuu Suomeen alkuvuodesta 2024. Valtaisaan kansainväliseen suosioon kohonnut artisti esiintyy Helsingin Kulttuuritalolla tiistaina 20. helmikuuta sekä Tampereen Pakkahuoneella heti seuraavana iltana keskiviikkona 21. helmikuuta. Konserttien lipunmyynti käynnistyy perjantaina 15. syyskuuta klo 11 molempien esiintymispaikkojen omissa lipunmyyntikanavissa.

Viikingeistä inspiroitunut Payton Parrish nousi viraali-ilmiöksi vuonna 2020 julkaisemallaan, The Assassin’s Creed Valhalla -pelistä tunnetun ”My Mother Told Me” -kappaleen versioinnista, joka kuultiin myös Viikingit-televisiosarjassa. Samana vuonna tuolloin vasta 23-vuotias musiikintekijä julkaisi debyyttialbuminsa ”Cowboy Man”, joka herätti suuren yleisön kiinnostuksen post-grungea ja metallimusiikkia mystisiin taruihin ja perinteisiin kiinnostavasti yhteenkietovilla kappaleillaan.

Uransa omia sekä cover-kappaleita netissä julkaisemalla uransa aloittanut Parrish kasvatti laajan kuulijakunnan itse julkaisemillaan EP:illä. Hän on onnistunut lyhyessä ajassa luomaan omaleimaisen soundin ja genren, joille on löytynyt vannoutuneita faneja niin musiikin, pelien kuin tv-sarjojen maailmoista. Kuluvana vuonna artisti yllätti faninsa julkaisemalla albumillisen Disney-elokuvista tuttuja suosikkikappaleita. ”The Most Magical Album On Earth” nousi Billboardin listaykköseksi ja siltä löytyvät muun muassa klassikot Herkules- ja Mulan-elokuvista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

PEYTON PARRISH (US)
Ti 20.2.2024
Helsinki, Kulttuuritalo
Liput: Myynti alkaa pe 15.9.2023 klo 11 Lippu.fissä

  • ennakkoon alk. 45 EUR (+ tilausmaksu alk. 1,50 EUR / tilaus)

Ke 21.2.2024
Tampere, Pakkahuone
Liput: Myynti alkaa pe 15.9.2023 klo 11 Tiketissä

  • ennakkoon alk. 42 EUR

www.instagram.com/peytonparrishmusic
www.facebook.com/ParrishFans
https://open.spotify.com/artist/62uiaKAdkbY94iXJnXyKzc
https://shop.peytonparrishofficial.com
www.fullsteam.fi
https://kulttuuritalo.fi
https://tullikamari.fi

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy