Bob Malmström

Viisi biisiä piristämään korona-arkea: Carolus Aminoff (Bob Malmström)

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 11.4.2020
Bob Malmström

Koronaviruksen poistaman vapauden vuoksi monet suomalaisista viettävät aikaansa tällä hetkellä lähinnä kotonaan perheensä kanssa tai etätöitä tehden. Päätimme yhteistyössä eri kotimaisten ja ulkomaisten rock- sekä metallimuusikoiden kanssa piristää teidän arkeanne pienellä artikkelisarjalla, jossa eri muusikot listaavat teille kuunneltavaksi viisi kappaletta, joita he ovat omassa koronakaranteenissaan viime aikoina kuunnelleet. Sarjan seitsemännessä osassa ääneen päästetään porvaricoren lähettilään Bob Malmströmin laulaja Carolus Aminoff, jonka biisit sekä perustelut pääset lukemaan ja kuuntelemaan tästä:

”Ryyppäysmusa on tärkeämpää kuin koskaan ennen juuri nyt, ja vaikka Alestorm onkin ihan aivoton pellebändi, niin aivoton pelletoiminta + ryyppäys on se rokotus, mitä me tarvitaan juuri nyt.”

”Joku lussu virus on pientä verrattuna siihen, että sinut kivitettäisiin hengiltä irtopäiden toimesta, kivien sijaan. Esimerkiksi tekstirivi ’His wife’s head breaks his jaw. Bruised flesh becoming raw’ saattaa piristää köhän keskellä. Ei paljon aivastelu haittaa, jos toisena vaihtoehtona olisi, että sinun muijan pää heitettäisiin päin naamaa…”

”Ruotsin paras bändi ei suinkaan ole Abba, Entombed tai In Flames vaan Tvärnitad. Tämä kappale kertoo käsidesistä. Kulma kappaleessa on se, että kun viina loppuu, niin voit turvautua tähän haluttuun eliksiiriin.”

”Äärimmäiset ajat vaativat äärimmäistä musiikkia, ja tämä on juuri sitä. Tämä biisi kuulostaa siltä, kuin pyörremyrsky olisi löytänyt tiensä bändin treenikämppään bändin treenatessa, mutta soitto ei silti loppuisi.”

”Vaikka DJ-vetoinen musa ei juurikaan heviveljille maistu, niin veikkaan, että tämä saattaa maistua. Tämä ei todellakaan ole mitään Avicii– tai David Guetta -matskua vaan todella äärimmäistä hardstyleä, jossa on terävät kulmat. Kuuntele hyvien luurien kautta ja väännä täysille. Unohtuu karanteenit ja vessapaperit ainakin hetkeksi.”

Voit tutustua Carolus Aminoffin yhtyeen Bob Malmströmin musiikkiin tästä:

Voit katsoa artikkelisarjan aiemmat jaksot täältä.