Viisi biisiä piristämään korona-arkea: Claudio Ravinale (Disarmonia Mundi)

Kirjoittanut Jouni Lepistö - 13.5.2020

Koronaviruksen poistaman vapauden vuoksi monet suomalaisista viettävät aikaansa tällä hetkellä lähinnä kotonaan perheensä kanssa tai etätöitä tehden. Päätimme yhteistyössä eri kotimaisten ja ulkomaisten rock- sekä metallimuusikoiden kanssa piristää teidän arkeanne pienellä artikkelisarjalla, jossa eri muusikot listaavat teille kuunneltavaksi viisi kappaletta, joita he ovat omassa koronakaranteenissaan viime aikoina kuunnelleet. Sarjan 39. osassa vuoronsa saa italialaisen melodeath-iskuryhmän Disarmonia Mundin vokalisti Claudio Ravinale, jonka valinnat ovat seuraavanlaisia:

Alice CooperinHe’s Back (The Man Behind the Mask)’ on yksi kaikkien aikojen suosikkibiiseistäni. Todellinen klassikko, joka piristää heti, kun syntikka pärähtää soimaan.”

”Tulemme viettämään paljon aikaa kotona, joten tässä on täydellinen biisi parhaaseen aktiviteettiin, jota voimme kotona harrastaa.”

”Toistan nyt vähän itseäni, mutta tässä biisissä on hyvin samanlainen viba kuin edellisessä. Juuri tällaista meininkiä tarvitsemme näinä aikoina.”

”Tykkäsit siitä tai et, 80-luvulla bändit osasivat todella pitää hauskaa ja saivat kuulijansakin hyvälle tuulelle.”

”Olette suomalaisia, joten uskoisin teidän tuntevan nämä kaverit. Lordin musiikki on minulle aina piristysruiske, ja rakastan erityisesti tätä kappaletta.”

Disarmonia Mundin musiikkiin voit tutustua paremmin täällä:

Artikkelisarjan aiemmat jaksot löydät täältä.

Luetuimmat

Uusimmat