Viisi biisiä piristämään korona-arkea: Ikinä

Kirjoittanut Jaakko Nygård - 27.4.2020

Koronaviruksen poistaman vapauden vuoksi monet suomalaisista viettävät aikaansa tällä hetkellä lähinnä kotonaan perheensä kanssa tai etätöitä tehden. Päätimme yhteistyössä eri kotimaisten ja ulkomaisten rock- sekä metallimuusikoiden kanssa piristää teidän arkeanne pienellä artikkelisarjalla, jossa eri muusikot listaavat teille kuunneltavaksi viisi kappaletta, joita he ovat omassa koronakaranteenissaan viime aikoina kuunnelleet. Sarjan 23. osassa ääneen päästetään Ikinä-yhtyeen jäsenet, joista kaikki ovat valinneet yhden kappaleen.

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

Kitaristi Samuli Suokas: ”Metallimusiikissa raaka ilmaisu ja varsinkin sen äärimmäisyys rauhoittaa. Tää biisi löytyy muuten viime vuoden kovimmalta metallilätyltä!”

Laulaja Tuuli Paju: ”Mitään muuta ei tarvita, jos väsymys meinaa niellä. Tällä saa aina energiat ylös ja pienen uhon heräämään!”

Basisti Aake Lämsä: ”Nihilismi ei ole maailman kieltämistä, vaan itsensä löytämistä. Kertosäe kun tärähtää niin ei voi olla hymyilemättä!”

Rumpali Santeri Paju: ”Tän venäläisen deathcore-poppoon meininki saa testot virtaamaan ja pään notkumaan. Oikee meininki treeneihin ja kun haluaa mehustella övereillä breakdowneilla.”

Laulaja Katariina Sorsa: ”Loppuun ässä. Metallimusa rauhoittaa, mutta tällainen kantri/bluegrass-meininki kutkuttaa ja hymyilyttää välillä ihanalla tavalla. Tää uutuus on vielä suomeksi!”

Ikinän omaan tuotantoon voit tutustua tästä alta:

Voit katsoa artikkelisarjan aiemmat osat täältä.