Doom Unit Tampere Klubi

Viisi biisiä piristämään korona-arkea: Jape Ylinikka (Doom Unit / Paha Lampi)

Kirjoittanut Johanna Ania - 12.5.2020
Doom Unit Tampere Klubi

Koronaviruksen poistaman vapauden vuoksi monet suomalaisista viettävät aikaansa tällä hetkellä lähinnä kotonaan perheensä kanssa tai etätöitä tehden. Päätimme yhteistyössä eri kotimaisten ja ulkomaisten rock- sekä metallimuusikoiden kanssa piristää teidän arkeanne pienellä artikkelisarjalla, jossa eri muusikot listaavat teille kuunneltavaksi viisi kappaletta, joita he ovat omassa koronakaranteenissaan viime aikoina kuunnelleet. Sarjan 38. osassa ääneen päästetään Doom Unitista ja Paha Lammesta tuttu laulaja-kitaristi Jape Ylinikka. Doom Unit ja Paha Lampi ovat koronatauolla, mutta toiminta jatkuu jälleen syksyllä. Jape kertoo omista valinnoistaan seuraavasti:

”Tämä bändi on uusi tuttavuus. Siskoilla on homma ja tyyli hallussa. Hyvä groove! Loistava biisi.”

”Aivan sama, onko hyvät ajat tai huonot ajat, Morbid Angel toimii aina. Palaan ’Blessed Are The Sick’ -levyyn säännöllisin väliajoin.”

”Paras Black Sabbath -riffivariaatio, joka on koskaan tehty. Aivan järkyttävän kova biisi. COC on minulle todella tärkeä bändi, ja laulaja Pepper Keenan on päällikkö!”

”Jos maksimaalisesti vituttaa ja harmittaa kaikki, niin se olo loppuu kuin seinään, kun laitan Crowbarin soimaan. Tulen tästä aina hyvälle tuulelle. Tämä on yksi suosikkibiiseistäni bändin tuotannosta. Niin synkkää ja raskasta mudassa uimista, että huvittaa. Mahtava orkesteri!”

”Koskaan ei ole niin hyvä boogie, etteikö voisi olla vielä hieman parempi boogie. Tämä bändi pitää siitä huolen. Loistavaa kaljoittelumusaa!”

 

Artikkelisarjan aiemmat osat löydät täältä.

Luetuimmat

Uusimmat