Viisi biisiä piristämään korona-arkea: Jasse Salonen (Hybrid Children)

Koronaviruksen poistaman vapauden vuoksi monet suomalaisista viettävät aikaansa tällä hetkellä lähinnä kotonaan perheensä kanssa tai etätöitä tehden. Päätimme yhteistyössä eri kotimaisten ja ulkomaisten rock- sekä metallimuusikoiden kanssa piristää teidän arkeanne pienellä artikkelisarjalla, jossa eri muusikot listaavat teille kuunneltavaksi viisi kappaletta, joita he ovat omassa koronakaranteenissaan viime aikoina kuunnelleet. Sarjan 50. osassa ääneen päästetään Hybrid Childrenin nokkamies, laulaja-kitaristi Jasse Salonen. Hybäreiltä julkaistiin vastikään komeasti jytäävä kahdeksas pitkäsoitto ”Where Pub Roses Grow”. Voit lukea Jassen valinnat ja kuunnella kappaleet tästä:

Wildheartsin uusimmalta levyltä aivan mahtava fiiliksennostatusbiisi. Silkkaa timanttia niin kuin Wildhearts ylipäätään kautta vuosien. Olen vakuuttunut, että biisintekijä Ginger on John Lennonin äpäräpoitsu: yhdennäköisyyttä löytyy ja biisienkirjoitustaito ihan ylivertainen.”

”Pidetään se etäisyys. Suomalainen on tyytyväinen, kun ei korona-aikaan tarvii kärsiä halailusta. Puhumattakaan, että joku lipevä alkaa yrittää jotain inhottavia teennäisiä poskipusuja. Kädestä päivää, ja suullinen moi. Paitsi että kättelykin nyt pannassa. Nyrkkitappelun uusi levy hemmetin kova!!”

”Meidän rumpali Saska tutustutti mut Danko Jonesiin. Tää biisi semmonen, että nahka menee broilerille, ja jos vähänkin kaljanpuolta kaalissa, niin tippa usein herahtaa linssiin kun niin kova biisi.”

”Nyt, jos koskaan, tarvitaan hyväntuulen biisejä. Tässä yks. Voi melkein tuntea auringon ihanaisen paahteen ohituskaistalla kaasu pohjassa jossain Kalifornian raitilla, kun tätä luukuttaa. Flippipuiston uunituore levy on täynnä ihan pirun hyviä sanoituksia.”

”Tällasta musaa mä kuuntelen enimmäkseen. Pimeetä ja surkeeta ja kylmää täällä Suomessa on niin musertavan paljon, että hyväntuulen letkeä musa on mulle päivittäinen välttämättömyys.”

Artikkelisarjan aiemmat osat voit katsoa täältä.

Kommentoi julkaisua