Viisi biisiä piristämään korona-arkea: Markus Vanhala (Insomnium / Omnium Gatherum)

_Lutakko

Koronaviruksen poistaman vapauden vuoksi monet suomalaisista viettävät aikaansa tällä hetkellä lähinnä kotonaan perheensä kanssa tai etätöitä tehden. Päätimme yhteistyössä eri kotimaisten ja ulkomaisten rock- sekä metallimuusikoiden kanssa piristää teidän arkeanne pienellä artikkelisarjalla, jossa eri muusikot listaavat teille kuunneltavaksi viisi kappaletta, joita he ovat omassa koronakaranteenissaan viime aikoina kuunnelleet. Sarjan 17. osassa ääneen päästetään Insomnium-sekä -rivistöstä tunnettu kitaristi Markus Vanhala, jonka biisit sekä perustelut pääset lukemaan ja kuuntelemaan tästä:

”Koska näin tulee tapahtumaan, ainakin jossain vaiheessa, ja viime viikolla tuli kuluneeksi 10 vuotta siitä, kun Peter Steelelle kävi näin.”

”Mistä pöpöt ja limaiset ihmiset tulee? Eipä siinä, mutta vanha Morbari on parasta ja hevimpää kuin muu hevi!”

”Ajokausi lähenee, uusia halfordistisen nahkasia ajohanskoja polttelee ja positiivisia asioitakin on maailmantalouden kriisissä, näes bensan hinnan lasku.”

”Sitä on tässä moni miettinyt, vaan sinä päivänä kun Suomi ja pubit aukeaa uudestaan, silloin varmaan kuolee enemmän ihmisiä sekoiluun kuin koronahommiin täällä yhteensä… Ja mitäpä olisi Van Halan soittolista ilman Van Halenia.”

”Koska koirat ovat parasta ja niin on Pink Floydkin, kriisiä tai ei.”

Voit tutustua Markus Vanhalan yhtyeiden Omnium Gatherumin sekä Insomniumin musiikkiin tästä:

Voit katsoa artikkelisarjan aiemmat jaksot täältä.

Kommentoi julkaisua