Viisi biisiä piristämään korona-arkea: Master Bates (Turmion Kätilöt)

Koronaviruksen poistaman vapauden vuoksi monet suomalaisista viettävät aikaansa tällä hetkellä lähinnä kotonaan perheensä kanssa tai etätöitä tehden. Päätimme yhteistyössä eri kotimaisten ja ulkomaisten rock- sekä metallimuusikoiden kanssa piristää teidän arkeanne pienellä artikkelisarjalla, jossa eri muusikot listaavat teille kuunneltavaksi viisi kappaletta, joita he ovat omassa koronakaranteenissaan viime aikoina kuunnelleet. Sarjan 47. osassa ääneen päästetään kotimaisessa industrial metal -yhtye Turmion Kätilöissä bassoa soitteleva Master Bates. Voit katsoa Master Batesin valinnat perusteluineen tästä:

”Ensin tarvitaan kolme biisiä paksuilla ja dramaattisilla kertseillä maalaamaan oikeita värejä tähän vallitsevaan synkkyyteen. Jokainen näistä biiseistä aiheuttaa minulle edelleen kylmiä väreitä, eikä ole sattumaa, että 2/3 näistä paatoksista tulee Kuopiosta.”

”Toki hieman vauhtia tarvitaan, että tästä alhosta vielä joskus noustaan. Ja silloin kun vauhtia tarvitaan, niin on vain yksi oikea vastaus. Se on Slayer.”

”Ja loppuun sit vähän valoa pilkottamaan tunnelin päähän. Mistäs muualtakaan kuin Norjasta, ja ihan livenä soitettuna.”

Voit tutustua Master Batesin yhtyeeseen Turmion Kätilöihin kuuntelemalla hiljattain ilmestyneen ”Global Warning” -albumin tästä:

Artikkelisarjan aiemmat osat löydät täältä.

Kommentoi julkaisua