Viisi biisiä piristämään korona-arkea: Mika Lahti (One Morning Left)

One Morning Left – Rockfest 2019.

Koronaviruksen poistaman vapauden vuoksi monet suomalaisista viettävät aikaansa tällä hetkellä lähinnä kotonaan perheensä kanssa tai etätöitä tehden. Päätimme yhteistyössä eri kotimaisten ja ulkomaisten rock- sekä metallimuusikoiden kanssa piristää teidän arkeanne pienellä artikkelisarjalla, jossa eri muusikot listaavat teille kuunneltavaksi viisi kappaletta, joita he ovat omassa koronakaranteenissaan viime aikoina kuunnelleet. Sarjan 16. osassa ääneen päästetään parhaillaan uuden albuminsa kimpussa olevan One Morning Leftin laulaja Mika ”Miksu” Lahti. Mika alustaa valintojaan seuraavasti:

”Listalle laittaisin ehdottomasti One Morning Leftin uutta matskua, jota on tullut eniten luukutettua tässä koronakeissin aikana, jostain kumman syystä, mutta valitettavasti sitä ei vielä voi laittaa yleiseen kuunteluun. Lähinnä nämä seuraavat biisit motivoi itseä treenaamaan ja tuo sitä kautta hyvää fiilistä tähän korona-arkeen.”

Voit kuunnella Miksun valinnat sekä lukea valintaperustelut tästä:

”Tammikuussa Suomessa vieraillut Steel Panther toimii aina ja tuo aina hymyn kasvoille. Huikee bändi, huikee biisi ja livenä ei jätä kylmäksi.”

”VIHAA!! Sattumoisin tässä tylsyyden aikana uutta musaa etsiessä huomasin, että pojat oli tiputtanut vuonna 2018 ’uuden’ levyn, joka toimi kuin nyrkki silmään. Jostain syystä noi Miken voksut vaan on niin raastavan hyvät! Jos bändi on uus tuttavuus, niin suosittelen tsekkaa myös 2005 ilmestyneen ’The Darkest Red’ -albumin.”

”Hämmentävän hyvä biisi! ’Make nu metal great again.’ ’Näin’ se pitäisi tehdä. ;) Kaverit julkasi 3. huhtikuuta kuusiraitaisen EP:n, josta oma selkee suosikki on tämä kyseinen sinkku.”

”Vuosi 2003 ja tukka vielä kasvoi! Se oli vielä sitä aikaa, kun musaa etsittiin Myspacesta ja IRC:stä. Hienoja aikoja, jos joku muistaa. Bändi myös toiminut itselle jonkinlaisena vaikuttajana musiikin saralla.”

”Sit vähä bassojumputusta loppuun, ettei mennä pelkil skittasäröillä. Reipas parin minuutin hyvän mielen tykitys. Meitsin puolesta sais jatkua pidempään, mutta näillä mennään.”

Mika ”Miksu” Lahden yhtyeen One Morning Leftin musiikkiin voit tutustua paremmin tästä:

Voit katsoa artikkelisarjan aiemmat jaksot täältä.

Kommentoi julkaisua