Viisi biisiä piristämään korona-arkea: Mynni Luukkainen (Horna / Bythos / Ajattara / Behexen)

Koronaviruksen poistaman vapauden vuoksi monet suomalaisista viettävät aikaansa tällä hetkellä lähinnä kotonaan perheensä kanssa tai etätöitä tehden. Päätimme yhteistyössä eri kotimaisten ja ulkomaisten rock- sekä metallimuusikoiden kanssa piristää teidän arkeanne pienellä artikkelisarjalla, jossa eri muusikot listaavat teille kuunneltavaksi viisi kappaletta, joita he ovat omassa koronakaranteenissaan viime aikoina kuunnelleet. Sarjan viidennessä osassa ääneen päästetään black metal -yhtyeiden Hornan. Behexenin, Ajattaran sekä Bythosin rivistössä vaikuttava Mynni Luukkainen. Voit katsastaa Mynnin korona-arkea piristävät biisit ja perustelut tästä:

”Jokainen päivä olisi hyvä aloittaa Abruptumilla, ettei perusasiat unohtuisi. Ei paljon korona päässä tunnu, kun tämän biisin jyräyttää täysillä.”

”Tästä päästäänkin hyvin nykypäivässä vallitsevaan anteeksipyytelykulttiin ja siihen mentaliteettiin ja ajatteluun, että kunhan nyt ei ketään loukattaisi. Tässäpä teille naapurimaasta ei-niin-tunnettu hyökkäys.”

”Kun on elämässä vaikeaa ja haastavaa, niin monesti ihminen alkaa etsimään lääkitsemistä tai hoitoa millä vaikeuden yli pääsisi. Tässä Devil’s Blood tarjoaa kaksi vaihtoehtoa.”

”Joka päivään kuuluu myös Danzig, ja tässäpä ei-niin-tunnetttu ralli, mikä löytyy vaan ’Hangover II’ -leffan soundtrackilta.”

”Loistavaa synkistelyä synkkään ajankohtaan. Saksalaineen Secrets of the Moon julkaiseen kohta myös uuden levyn niin otetaanpa pieni muistutus tässä edelliseen levyyn väkevän ”Men Behind the sun” biisin kanssa, missä on myös jäätävän kova video.”

Mynni Luukkaisen yhtyeisiin (, , , ) voit tutustua paremmin tästä:

Voit halutessasi ennakkotilata Bythosin 24. päivä huhtikuuta ilmestyvän debyyttialbumin exclusiivisen paidan kera täältä.

Voit halutessasi tilata Hornan ”Kasteessa Kirottu” LP:n täältä.

Kommentoi julkaisua